Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék végre egy normális, magabiztos férfit/fiút?
Nagyon unom már ezt a felhozatalt. Sosem általánosítok a rossz tapasztalataim miatt, bizakodok, de már tényleg nagyon unom néha.
Én nagyjából 2 "típusba" futottam bele. Vagy az, aki kőbunkó, és sz*rik a belsőmre, nincsen lelki mélysége, ezért képtelen vagyok elviselni hosszú távon, és meg sem kívánok egy ilyen embert, szóval leépítem őket mielőtt még bármibe is belebonyolódnánk, de persze ilyenkor én vagyok a h*lye. A másik féle pedig az állandóan, indokolatlanul s*ggnyalásig bókolós fiúkák. Nem bírom elviselni sem azt, ha papucs valaki, de azt sem, ha én vagyok alárendelt szerepben. Egy magabiztos, férfias, okos, jólelkű pasit szeretnék már...
Unom a bunkókat és a sérülteket is. :S
20/l
A kérdésben szó sem volt sírós/pityogós fiúkról.A seggnyalós fiúkról panaszkodott.Az meg már megint más kérdés hogy ki számít seggnyalónak.Az aki romantikus?Az aki kedveskedik/becézget stb?Nem tudom.De ha meg nem nyal segget akkor meg az lesz a baj.Akkor meg ezzel jönnek hogy "régebben olyan más voltál,akkor éreztetted velem hogy szerettél bla bla bla"
Nincs tökéletes ember,Mindenkinek vannak hibái,tudom hogy mindenki álma egy tökéletes partner de olyan sosem volt és nem is lesz
Én megértem a kérdezőt. Ne add fel. :)
27/F
Ha seggnyalós akkor nagyon kellesz neki,az egónak csak egy menetre kellesz.
Te olyat akarsz,aki azért kedves veled,de nem vagy igazán fontos neki.Könnyen találhatsz olyat is, szerintem neked valami házas pali kell középhosszú távra.
Egyébként az igazi nagy baj, kedves kérdező, az az, hogy a mai világban általában ez a két típus érvényesül. A bunkó állat, mert az olyan férfias, illetve a seggnyaló mézes-mázos majom, ami olyan lovagias, még képes udvarolni.
De ha valaki önmagát adja, nem játssza meg egyiket sem, azzal a legtöbb nő nem is tud mit kezdeni, legfeljebb berakja a barátzónába.
Sosem gondolkodtál még el rajta, hogy miért ilyenek? TI ALKOTTÁTOK ŐKET ILYENRE, NEM A SZABAD AKARATUKBÓL CSINÁLJÁK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!