Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatnék végre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék végre egy normális, magabiztos férfit/fiút?

Figyelt kérdés

Nagyon unom már ezt a felhozatalt. Sosem általánosítok a rossz tapasztalataim miatt, bizakodok, de már tényleg nagyon unom néha.

Én nagyjából 2 "típusba" futottam bele. Vagy az, aki kőbunkó, és sz*rik a belsőmre, nincsen lelki mélysége, ezért képtelen vagyok elviselni hosszú távon, és meg sem kívánok egy ilyen embert, szóval leépítem őket mielőtt még bármibe is belebonyolódnánk, de persze ilyenkor én vagyok a h*lye. A másik féle pedig az állandóan, indokolatlanul s*ggnyalásig bókolós fiúkák. Nem bírom elviselni sem azt, ha papucs valaki, de azt sem, ha én vagyok alárendelt szerepben. Egy magabiztos, férfias, okos, jólelkű pasit szeretnék már...

Unom a bunkókat és a sérülteket is. :S

20/l

2013. jan. 8. 23:58
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Általában hol szoktál ismerkedni és hogyan? Úgy értem, ha valaki megtetszik, adsz neki jelet vagy maguktól mennek oda hozzád?
2013. jan. 9. 00:32
 22/39 A kérdező kommentje:

# 19 Hát őszintén szólva nem lepődtem meg.

# 20 Nem. A barna meg fekete hajúakat jobban csípem, de ha szőke, az gond, ha végre normális egyén...

# 21 is-is.

Olyan is van, hogy kinéz magának az illető, negatív jelet adok, aztán mégis odajön, és tapad mint valami pióca.

2013. jan. 9. 00:34
 23/39 A kérdező kommentje:
Elírltam, szóval: Az sem gond ha szőke, csak legyen normális.
2013. jan. 9. 00:39
 24/39 anonim ***** válasza:
hmm..tök normálisnak tűnsz :D bármi van, ne adj lejjebb az igényeidből, és ne csüggedj el. keress tovább :D csomó olyan fiú van mint amilyet körülírtál :)
2013. jan. 9. 00:41
 25/39 anonim ***** válasza:
25%
Úgy jövök a megítélésedhez,hogy elég sokat elárul ez rólad,én meg jó emberismerő vagyok.És nem azt mondtam,hogy normális vagy,csak átlagos.Semmiben sem jobb vagy több másoknál.Nekem pl ilyen nyafka csaj ne kéne.És nem bunkó vagyok,hanem őszinte,csak soknak fáj az igazság,neked is.De majd amikor másoknak akik veled egyidősek,gyerekeik lesznek,neked meg pasid se,akkor talán gondolkodóba esel,hogy lehet túl válogatós voltál.Csak akkor már késő.
2013. jan. 9. 00:43
 26/39 anonim ***** válasza:

#14-es vagyok.

Igazad van ezt nem vitatom. Nagyon is jól jönne egy szerető lány akit lehet szeretni, csak tudod ezt eddig még senki sem volt képes elfogadni, hogy néha le kell mondanunk egymásról. Nem mondhatjuk azt az munkahelyen, hogy nem néztem át a tervrajzokat mára, mert délután a barátnőmmel voltam. Akkor legyél a barátnőddel munka nélkül. Sajnos ez egy ilyen világ. Nem valami jó érzés, de azért küzdünk, hogy ez ne tartson így sokáig.. addig viszont maradnak a kávézgatós, teázgatós, beszélgetős esték.

2013. jan. 9. 00:48
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,csak a legfontosabb dologgal nemvagy tisztában..

Nagyon kevés kivétellel- egy pasi csak 25-30 éves korára éri el azt az agyi szintet,amikor már képes átgondolni egy tartós kapcsolat lehetőségét,csökken a vadászösztöne,és kezdi nem csak a lyukat látni egy lányban..

Biztosan lesz egy rakás kis boyracer,aki nekiáll most hőbörögni,hogy képzelem én ezt,ő igenis hűséges,őszinte,odaadó,blablabla...

Úgyvélem,te a korodbeli lányoknál sokkal érettebb vagy agyilag,így elég nehéz dolgod lesz,mert "kilógsz a sorból"..:)

28/39 anonim ***** válasza:
90%

# 25-ös!

Ki nem sz*rja le magasról, hogy neked ki kellene? :D De úgy őszintén...

Semmi közöd szerintem az emberismerethez. Egy élet is kevés ahhoz, hogy kiismerj valakit, erre te pofázol egy pár soros vacak alapján.

Nem lehet, hogy inkább neked fájt valami, amit a kérdező írt, és ezért akarod megmondani a tutit? :)

Jah, és amúgy szerintem jobb egyedül lenni, mint egy döglötthal kapcsolatban valami idiótával, akit nem is szeret az ember szívből. Ha neked nincs elég érzelmi intelligenciád, hogy felfogd, akkor inkább ne bomlaszd a kérdezőt, ha lehet! Bár remélem, hogy van annyi esze, hogy ne vegyen fel semmit abból, amit írsz neki.

29/39 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy neked tökéletes pasi kell,olyan meg nincs,rá kéne már döbbenni erre

2013. jan. 9. 00:53
 30/39 anonim ***** válasza:

nem kell neki tökéletes, csak annyit kér, h ne legyen egy síró pityogó kis nyálas seggnyaló b*zi, se egy egómajom. ennyi. én így látom

21f

2013. jan. 9. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!