Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom normális? Vagy csak én vagyok ekkora szerencsétlenség?
Mostanában alig törődik velem, interneten pl. szerintem ilyen időzített válaszoló programja van ,ami néha ír egy mosolygós fejet meg annyit,h szeretlek édes vagy.. Élőben nem hajandó velem beszélgetni. Kifogás: fáradt meg stb.. érdekes másokkal tud hülyéskedni. Ezerszer megebszéltem ezt már vele de azt mondja szeret de amúgy ennyi.. ÉS ami kiverte a biztosítékot írtam neki,hogy szívesen szeretkeznék vele.. erre annyit kaptam,hogy ,,édes vagy"...
Tehát se élőben se seol nem hajlandó velem törődni. Én megértem,mert tényleg semmit sem érek:( Nem is szeret senki.. akkor viszont miért nem dob ki?
Nem szabad ennyire lebecsülnöd magad!!!
Tudod mit? Dobd ki te! Hisz' neked van rá okod.
Bocsi..de gondolom nem véletlenül.. Szép vagy?
Bocsánat csak gondolom azért :/
Már megbocsáss de ez a gyerek egy sik h*lye barom..
És biztos sokat érsz! Ne legyél túl kemény magaddal! Amúgy csak azt tudom mondani, hogy "amilyen a mosdó, olyan a törülköző". Viselkedj úgy mint ő. Majd pedig a reakciójából vond le a következtetést! :)
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!