Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom normális? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom normális? Vagy csak én vagyok ekkora szerencsétlenség?

Figyelt kérdés

Mostanában alig törődik velem, interneten pl. szerintem ilyen időzített válaszoló programja van ,ami néha ír egy mosolygós fejet meg annyit,h szeretlek édes vagy.. Élőben nem hajandó velem beszélgetni. Kifogás: fáradt meg stb.. érdekes másokkal tud hülyéskedni. Ezerszer megebszéltem ezt már vele de azt mondja szeret de amúgy ennyi.. ÉS ami kiverte a biztosítékot írtam neki,hogy szívesen szeretkeznék vele.. erre annyit kaptam,hogy ,,édes vagy"...

Tehát se élőben se seol nem hajlandó velem törődni. Én megértem,mert tényleg semmit sem érek:( Nem is szeret senki.. akkor viszont miért nem dob ki?

2013. jan. 8. 15:53
1 2 3
 1/29 ASOT ***** válasza:
Mert ha nincs ló jó a szamár is
2013. jan. 8. 15:56
 2/29 A kérdező kommentje:
De most komolyan itt tartok lányként,hogy még szexre se kellek senkinek??
2013. jan. 8. 15:57
 3/29 anonim ***** válasza:
Olyan nincs h semmit se érsz..
 4/29 anonim ***** válasza:

Nem szabad ennyire lebecsülnöd magad!!!

Tudod mit? Dobd ki te! Hisz' neked van rá okod.

5/29 anonim ***** válasza:
Dobd ki te.
2013. jan. 8. 15:58
 6/29 anonim ***** válasza:

Bocsi..de gondolom nem véletlenül.. Szép vagy?

Bocsánat csak gondolom azért :/

2013. jan. 8. 15:58
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Már megbocsáss de ez a gyerek egy sik h*lye barom..

És biztos sokat érsz! Ne legyél túl kemény magaddal! Amúgy csak azt tudom mondani, hogy "amilyen a mosdó, olyan a törülköző". Viselkedj úgy mint ő. Majd pedig a reakciójából vond le a következtetést! :)

L/16

2013. jan. 8. 16:00
 8/29 anonim ***** válasza:
leértékeled magad és ennek következtében ő is téged ... saját magadat kell először megszeretni és elfogadni és értékelni, hogy más ne így bánjon veled
2013. jan. 8. 16:00
 9/29 A kérdező kommentje:
Nem,nem vagyok szép (de azért van nálam csúnyább )és azt is tudom,hogy azért van rajtam jó rész is. Én megértem,hogy így viselkedik velem. Belső tulajdonságaim meg végképp rosszak.. Egyszerűen semmi jó nincs. De akkor miért szórakozik velem? Hagyjon itt.. neki lenne jobb.. Én már ne bírom ezt,hogy taálgassak,h szeret avgy sem :(
2013. jan. 8. 16:01
 10/29 anonim ***** válasza:
7-eskének igaza van.. :) 15/f
2013. jan. 8. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!