Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy ha arra gondolok, hogy a barátnőmék gazdagabbak mint mi, akkor ez elkezd zavarni?
Figyelt kérdés
Persze nemtudom, hogy ez ígyvan-e. Mi se állunk rosszul, van egy vállalkozásunk, földünk stb.
Nekik pl. van takarítójuk, rádaásul az anyja nemdolgozik, mert a testvére beteg. De amondjuk anya is is szeretne takarítónőt, de apám az nagyon spórolós, de ha magáról van szó akkor bír költeni.
Szóval ezvan. Igazából lehet hogy anyagilag ugyanott állunk. De mégis ha felvetődik bennem az hogy lehet ők jobban álnak, ez elkezd zavarni. Nálatok voltmár ilyen?
2013. jan. 5. 19:58
2/11 anonim válasza:
UGYAN nézz magyar népmeséket a csóró kisfiu kapja meg akirálylányt:P am téged ne zavarjon e miatt nem fog dobni vagy elitélni vagy ilyesmi hidd el:P
3/11 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy ilyen problémáid vannak...
5/11 anonim válasza:
EGO......
Sum via veritas et vita
6/11 schocko válasza:
Minket se zavar, mi is normálisak vagyunk.
7/11 anonim válasza:
Engem az azavar, hogy te jobban állsz anyagilag, mint én.
8/11 A kérdező kommentje:
BESZAROK :ddddd NAJÓ VAN EGY-KÉT TOMMY HILFIGEREM..
2013. jan. 5. 20:06
9/11 anonim válasza:
Nekem meg másfél kilogramm Házi Jellegű Kenyerem.
10/11 anonim válasza:
Bazz ekkora problémákat, jajj a barátnőmék burzsujabbak mint mi, bazz, nekik takarítónőjük van na és, ti meg tartsatok lakájt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!