Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy ha arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy ha arra gondolok, hogy a barátnőmék gazdagabbak mint mi, akkor ez elkezd zavarni?

Figyelt kérdés

Persze nemtudom, hogy ez ígyvan-e. Mi se állunk rosszul, van egy vállalkozásunk, földünk stb.

Nekik pl. van takarítójuk, rádaásul az anyja nemdolgozik, mert a testvére beteg. De amondjuk anya is is szeretne takarítónőt, de apám az nagyon spórolós, de ha magáról van szó akkor bír költeni.

Szóval ezvan. Igazából lehet hogy anyagilag ugyanott állunk. De mégis ha felvetődik bennem az hogy lehet ők jobban álnak, ez elkezd zavarni. Nálatok voltmár ilyen?

2013. jan. 5. 19:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Én is azért dobtam a pasymat, mert nekem mindenem TH, neki meg csak pár cucca volt az:S Tök gázcsi volt$ A mostani pasymnak viszont Armanija is van, őt már megtartom<3
2013. jan. 5. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!