Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a teendő, illetve normális vagyok én?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, már 4,5 éve.az utóbbi 2 éveben egyre rosszabb lett a kapcsolatunk,nem foglalkoztunk egymással

elég önfejű, néha bunkó és türelmetlen velem.igy én ugy éreztem hogy minek adja szeretete ha nem kapok mást csak rosszat....Mikor külföldre jöttem ki ö otthon maradt,(persze neki nem tettszett) mondtam neki hogy 1 hónap mulva kihozom,ki is hoztam, elég rosszul folytattuk a kapcsolatot, mert az én elvem az "adok kapok"(szeretetre gondolva)

Most ujévkor elmentünk egy házibuliba, ott megismertünk egy új embert, aki rákattant barátnőmre, és ő is egy kicsit a seggébe járt.A történet a következő a csávó megütötte a kezét, és "jegelni" kellett volna, de egyszer csak eltüntek, felmentek az emeletre, hűteni a kezét, pedig ott lent is volt csap, sőt mélyhűtő is amiből ki lehetett volna venni pl egy zöldborsót hogy lehűtse a kezét...

a csávó pont olyanokat mondott Bnőmnek amit ö hallani akart, (házasság gyerek, amit én az utóbbi időben nem szivesen adtam volna neki)igy meg is tettszett a csávó neki.Másnap közli Bnőm hogy ö oda akar költözni a csávóhoz, mert nem tudja mi a helyes,meg nem tud hova menni.Tekintettel arra hogy Bnőm az életben soha nem csinálna ilyet hogy hip hop elköltözne egy vadidegen társaságba...

Nos felkerült a téma hogy mi is történt köztük,apró dolgot nem mondott el, hogy megfogta a seggét a csávó,arról nem beszélve, hogy facebookon jöttek az üzenetek a csávó részéről hogy ö el akarja venni Bnőmet Feleségül és hogy babát akar stb stb.. ez mondjuk elég szar.

Nem mondom hogy nem vagyok hibás, mert a nő ha nem kapja meg amit akar, akkor tovább áll szépen.

A történtek után találkozott a csávóval, persze meg is engedtem neki,hogy akkor "választás töténjen

hát mért is ne.....

Tudni illik Bnőm elég hűséges(amit most kétségbe vonnok)

Kialakult egy választási lehetősége Bnőmnek, hogy vagy ujrakezdjük és jol megleszünk, vagy kirakom, és megy a csávóhoz...(Ami engem illet , nagyon hiányozna, és "szeretem is")

Engem választott,de annak ellenére ugyan ugy nyomja a facebookos üzenetekre a választ amivel a csávó bombázza,na meg telefonon is kapja az üziket... sőt multkor sex közben rá irt bnőmre telefonon..

ott elszakadt a húr, mondtam Bnőmnek, hogy ha továbbra is ezt csinálja, akkor kajak kirakom,illetve örülnék ha ketten tudnánk ujrakezdeni nem 3-an! ezek után találkozni akart a csaávóval,azt már azért nem engedtem neki.És ezek után előállt a titkokkal amit beszéltek, hogy elmenne messzire tőlem ezzel az emberrel.

Nos ugy összerakva az egészet, Van egy Bnőm aki azt se tudja mit akar, bízik az ujban, de nem mer mert fél, igy marad nálam.Ö elkövetett egy hibát amiből neki valahogy előnye lett,és ellenem használja,ugy hogy a csávóval ő "tartani" akarja a kapcsolatot,de velem is ujra karja kezdeni.

és ezek után nem tesz semmit az ügy érdekében Bnőm, hogy ketten tudjuk ujrakezdeni, de várja a csodát.

#szerelem_nemszerelem
2013. jan. 5. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi a teendőd? Rúgd ki! Hülye vagy te? KÉT ÉVE bunkó és türelmetlen, ha jól értem, akkor te tartod el, ez meg félrekavar a hátad mögött, aztán utolsó esélyt adsz neki és megint rohan az uborkához.. RÚGD KI a ribancot, előbb-utóbb úgyis le fog lépni.
2013. jan. 5. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Ebből a zavaros katyvaszból egyértelműen kijön a megoldás: Bármennyire is fáj, dobd ki a barátnődet. Már régóta nem szeret igazán, most meg főleg.

Nem tudom miért húztad eddig.

2013. jan. 5. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Wáu!!!! ez a történet... Normális vagy! én se tudnák mit tenni a helyedben! és választania kell és ha a csávót választja akkor vele lesz addig amíg rájön hogy mi a valló és elmegy a sráctól is vissza jön hozzád és neked akkor vissza kell fogadnod! más tanácsot nem tudok adni! és igen nagyon normális vagy!
2013. jan. 5. 17:20
 4/8 A kérdező kommentje:

kedves Rita :D

köszönöm a válaszod, de nem engedném meg hogy más Férfi hozzá nyúljon a Bnőmhöz, igy az a tény hogy elmegy oda lakni, és a csávóval egy ágyban aludna szisztéma, meg amit t csinálnának, azok után NEM. ö nekem az első,igy nehéz nagyon..

2013. jan. 5. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy ki kell adni az útját.
2013. jan. 5. 17:43
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 5. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
inkább döntés elé kéne állítanod hogy válaszon és ha a másik csávót választja akkor nagyon kicsivel is de könnyebben kirakod majd a szűrét!
2013. jan. 5. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:
a döntés meg volt, engem választott, de továbbra is folytatja az üzenet küldést még ha ott ülök mellette is...
2013. jan. 5. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!