Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális ennyi idősen?
na szóval bővebben, 15éves vagyok lány. volt eddig 2barátom, ésaz a helyzet hogy én valahogy "megunom" őket pár hét után.valahogy nem tudnak túlságosan érdekelni,lekötni. Mindegy,hogy kapcsolat vagy éppen csak "flört" beleunok és így ráébredek,hogy sokkal jobb ha nem kell foglalkoznom ilyenekkel.Nemtudom,hogy az közre játszik-e,hogy azért a koromhoz képest érettebb vagyok a velem egyidőseknél.mert ismerek olyanokat is akiknek 14éves koruktól 1, meg másfél éves kapcsolatuk van/volt.
köszi előre is:) 15/L
Sok ilyet látni a Te korodban sajnos. Mindenesetre ne érezd, hogy 14-15 éves korodban olyan marha nagy szükséged lenne egy vagy több éves kapcsolatokra. Alakul még a személyiséged, ráadásul a korodból ítélve még csak mostanság kezded a középiskolát, ami a legmeghatározóbb éveidet fogja szolgáltatni. Nem kell elsietni semmit.
Viszont azt tudatosítsd magadban, hogy ha így állsz hozzá a dolgokhoz, és magadnak is bebeszéled, hogy nincs szükséged hosszabbra, akkor ne csodálkozz, ha (mint az előző hozzászóló) csúnyákat fog Rád mondani. Bennünk bizony igenis van előítélet, hogy ha minden héten vagy hónapban más pasival látunk egy lányt, és utána nem is lesz kedvünk hozzá, hogy bármiféle bensőségesebb kapcsolatot alakítsunk ki.
Ha nem vagy még kész komoly kapcsolatra, hát nem vagy kész; majd megoldódik. De ha egy kicsit is azt érzed, hogy komolyabb érzéseid vannak valaki iránt, akkor ne hagyd elmenni magad mellett. Meg különben is: nem kell azonnal belevágni magadat semmibe csak azért, mert megtetszik valaki. Ha szeretnéd kipróbálni, milyen lehet egy hosszútávú kapcsolat, akkor adj magadnak egy kis időt, hogy megismerd a másik felet, hogy ő is megismerhessen, és ha érzed, hogy ez működhet -- csak akkor vágj bele!
Itt ribancoznak,pedig nem is dugtál velük(remélem).
Én is ilyen vagyok,csak pasiban.Eddig viszonylag sok 2-3 hetes barátnőm volt,nem éreztem,hogy nekem szükségem lenne rájuk.De volt 1,aki évekig megvolt.Szerintem azt tartjuk meg,akiket tudunk szerelemmel is szeretni.Van ilyen embertípus,csak nem mindenki tudja,hogy ilyen.De ettől még nem vagy ribanc,csak nem szerelmes...még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!