Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassatok meg, hogy normális, ha az ember 16 évesen még nem járt senkivel. Biztatása, személyes élménye lenne esetleg valakinek? :/
Figyelt kérdés
Én már kezdem hülyén érezni magam egy olyan osztályban, ahol kb minden csajnak pasija van. Én is voltam 1 randin szeptemberben, de nem tetszett a srác, most meg már azt érzem, hogy én nem tetszem senkinek. Mintha valahogy egy fiút se találnék ... igazinak? Tudom, hogy mire megy ki minden kis találka, és én nem akarok olyan lány lenni, de lassan már a magányos farkas kategóriába sorolnak és irtó ciki.2013. jan. 9. 16:09
11/13 anonim válasza:
De jó hogy minden kérdésnél megjelennek! Ez a 23 éves is! Marhára az kell a kérdezőnek, hogy nyugi, nekem sem volt még 7 évig 16 után.........
Más meg általánosban is jár már! Puszi esetleg kézfogás, közös programok, fagyizás! Az is járás már! Nem kell ezzel HUSZONHÁROMÉVES korodig várni!
12/13 anonim válasza:
Én vagyok a 23 éves. Nem önszántamból vártam vele, és nyilván a kérdezőnek sem lenne baja azzal, amit te írsz. Egyszerűen csak eddig nem jött össze neki, és fél. Te meg itt kvázi lenyomorékozod meg lehülyézed azokat, akik ÍGY próbálnak meg neki segíteni, hogy NEM BAJ, ha eddig nem volt neki... hát gratulálok...
13/13 anonim válasza:
Normális, amíg Te magad is annak érzed. Én itt vagyok 22 éves fejjel, nekem se volt még barátnőm, még csak nem is csókolóztam, de nem tartom magam kevesebbnek emiatt mint a többi embert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!