Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok lenne nálatok?
Barátnőm egy kulcsot kapott a legjobb barátjától, akiről tudni kell, hogy szerelmes a barátnőmbe, és mondta neki, munka utána bármikor menjen hozzá pihenjen le nála, akkor is ha nincs otthon. Kulcsot örömmel elfogadta...
Jó délutánonként azt csinál és ott van amit akar, nem vagyok olyan pasi aki még azt is megmondja mit vehet fel... De azért zavaró, de ebből ő se enged a kulcs marad, és ő megy hozzá amikor kedve lesz, bízzak benne...
Beszélj vele,hogy nem őt félted, hanem tudod,hogy a fiú simán kikezd vele.
Amúgy en nem tennék ilyet. Szóval egybõl szakitanek magammal ha a te helyedben lennék.. De te érzed, egy próbát még megér.
Ha tartja magàt ahhoz, higy oda járkál, szakíts.
Legyél már te a fontosabb neki
Igen én szakítanék.
De előtte azért elmondanám neki, és megkérdezném, hogy szerinte normális-e ez egy működő kapcsolatban.
Utolsó sajnos ez így van, bízom benne, viszont frusztráló... ha szeret visszaadja a kulcsot, de ha én igazán szeretem, akkor elfogadom, hogy átmegy és bízok benne... Ő meg ezzel érvelne. Egyébként így is úgyis átmenne, csak így mehet szó nélkül is, nem kell előtte megbeszélniük.
Nehéz döntés
Közbe döntöttem vagy visszaadja vagy vége, ez már sok :)
Köszi mindenkinek, persze nem csak miattatok, és is most elmélkedtem rajta kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!