Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szakító ok lenne nálatok, ha a barátnőtöknek csak csikló orgazmusa lenne, hüvelyi nem?
# 5:
Most ezen mit kellett lepontozni?
# 7:
Neked meg anyádat. Képzeld el, hogy szarrá csalt az a rohadt picsä úgy, hogy én minden kis lófäsz kívánságát teljesítettem neki... igen, kinyaltam azért bäszdmeg, mert örömet akartam neki okozni és szerettem...
Arról meg már nem tehetek, hogy nem bírt a ribänc vérével és más fäszára ácsingózott... ráadásul nem tudod, hogy milyen érzés az, amikor mindent megteszel azért, hogy elélvezzen és utána meg bámulhatod a savanyú pofáját, amikor rajta lenne a sor, hogy nekem okozzon örömöt. Ráadásul ne aggódj, ő nem viszonozta az orális örömöket, csak gyorsan lezavart és aludjunk már.... Én nem érdemlem meg? Hát szerintem itt nem én vagyok az, akinek egyedül kéne maradnia...
De tudod mit? Bekäphatod az összes többi lepontozóval együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!