Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez fair? Haragudnátok? Szakító ok?
Figyelt kérdés
A barátommal már évek óta együtt vagyunk, és eddig óvszerrel védekeztünk mindig. Most azonban úgy adódott, hogy fogamzásgátlót kell szedjek, más egészségügyi okok miatt. Gondoltam, kellemeset a hasznossal, és kértem, menjen el orvoshoz, hogy ne használjuk ezek után óvszert, viszont ne kapjak el esetlen valami nemi betegséget se. Előttem neki már voltak kapcsolatai, soha nem lehet tudni... Ő viszont azt mondja neki semmi baja, és nem akar orvoshoz menni.2015. szept. 14. 21:02
1/30 anonim válasza:
Ez elég furcsa. Szerintem ez teljesen normális kérés tőled, ha emiatt kiveri a balhét, akkor ott van valami a háttérben. Én ugyan nő vagyok és tudom, hogy nincs bajom, de ha a barátom kérné, elmennék szűrésre.
2/30 A kérdező kommentje:
Ő is azt mondja, tudja, hogy nincs baja. Ha lenne, akkor érezné a tüneteket vagy látná vagy valami...
2015. szept. 14. 21:12
3/30 anonim válasza:
ha nem akar menni, maradjon a dupla védelem, szerintem így korrekt :)
4/30 anonim válasza:
Azért elég nevetséges több év után egy ilyet felhozni. Mintha azt mondanád, hogy megcsal.
5/30 anonim válasza:
Több év után ismerhetnétek egymást eléggé...
Egyébként egy szűrővizsgálat soha nem árt, de simán el tudom képzelni, hogy szimplán orvosfrásszal küzd, ha intim bajokról van szó.
6/30 anonim válasza:
Akkor mond meg neki, hogy addig marad a gumi. Vagy megcsináltatja, ami egy pasinál kenet vétel és egyszeri vérvizsgálat, vagy marad minden a régibe, de nem kockáztatod az egészségedet.
7/30 A kérdező kommentje:
Nem állítom, hogy megcsal, de hát alár lappanghat is bármilyen nemi betegség. Minden féle fajta orvostól frászt kap...
2015. szept. 14. 21:19
8/30 anonim válasza:
Akkor is frászban van, ha mondjuk elkísérnéd? Nekem is van olyan orvos, ahova utálok menni, de ha kell, akkor valakinek velem kell jönnie, mert egyedül nem vagyok hajlandó.
9/30 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem az orvosokat, de ez már makacsság, és nagyon dühít. Ő biztos a dolgában, hiába mondom, hogy nem lehet biztos ebben senki...
2015. szept. 14. 21:33
10/30 anonim válasza:
Akkor te nyilván kivizsgáltattad magad minden nemi bajról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!