Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hány éves kapcsolataid voltak és hány éves vagy? Mik voltak a szakito okok?
Két hosszabb volt, meg több rövidebb:
1) Majdnem két év, ellaposodott, én szakítottam,
2) 6 hónap, minden szuper jó, majd hirtelen megcsalt, és hopp, már boldog a másik pasival.
A rövidebbeket nem írom le, ott nem volt semmi extra amúgy sem. 25 vagyok.
Fél év - elköltözött, elég messzire.
Másfél év - nem voltam belé szerelmes.
Egy év - szerelmi háromszög.
Négy év - nem illettünk össze, szex sem volt már a végén, meg is csalt, szóval úgy volt szar, ahogy volt.
Négy és fél év - még most is tart.
29 éves vagyok.
21 éves vagyok, eddig 3 kapcsolatom volt. egy fél éves, egy két éves, és egy három éves.. így szépen sorban :D
a legelső ellaposodott, de nem is vettük túl komolyan, a másodikban a volt barátom betegesen féltékeny volt, amivel aláaknázta a kapcsolatunkat, a harmadik pedig képtelen volt elfogadni, hogy valószínűleg jobb végzettségem lesz, mint ami neki van.. igen, kijutott nekem a komplexusos pasikból :D
1 év - nem érdekeltem, valószínűleg kiszeretett belőlem
4 hónap - a karriert választotta
18/L
22 éves vagyok, két hosszabb volt, ez a mostani a 3.
1 év plusz pár hónap: rájöttem, hogy egyáltalán nem olyan életet képzel el magának/magunknak, ami nekem elég volna (korábban mást mondott)
2 év: Irreális elvárásai voltak a végén, és lehetetlen volt vele kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!