Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éreznétek magatokat, nálatok ez szakító ok lenne?
A nővére férjhez ment, de nem mondta el nekem. A barátnőimtől tudtam meg az esküvő után egy héttel. Késöbb rákérdeztem a barátomnál és úgy vallota be mintha muszály lenne, de azzal magyarázta hogy szerinte ez nem fontos. Annyit tudok csak hogy nem volt egyházi szertartás.
Úgy érzem annyit mondhatott volna hogy "a nővérem esküvőjén voltunk délelőtt". Szándékosan titkolta el előlem és nem számított arra hogy megtudom. De a családja negatív dolgairól sem szokott beszélni tehát azokról a dolgokról amivel nem szeretne dicsekedni. Rosszul eset hogy a barátnőimtől tudtam meg.
A nővérét ismerem, nincs rossz kapcsolatunk. Ők napi kapcsolatban vannak mert egy ikerházban élnek.
Eszem ágában nem lett volna hogy megyek. De annyit mondhatott volna hogy ma férjhez megy a nővérem. Úgy érzem hogy azt ami neki nem elönyős szereti eltitkolni. És ez nagyon rossz jel.
Még én lettem leszólva hogy a pletykás barátnőim miért dumálják ki a nővérét, és ez nem olyan nagy dolog. Egy egy aláírás csak.
A nővére férje beteg, rendszeres kezelésre szorul. A férfi csak besétált a nővére kész lakásába, a nővére viszi mindenhova autóval, intézi az ügyeit. Szégyeli a férfit.
bocsi, de milyen kapcsolat ez?
szerintem a kommunikáció nagyon fontos.
amúgy így ennyi leírásból arra tippelek,hogy ugye nem akartak meghívni a nővéréék, ezért a párod úgy döntött inkább lapít. ez nyilván nem vall egy IQ betyár természetre a párod részéről.
én biztosan nem maradnék egy ilyen kapcsolatban,ahol ennyire nem alap megbeszélni a dolgokat. de te tudod.
6# Nagyon jól összeszedted! Pont erre gondoltam én is!
A nővérének a telefonszámát,email címét nem tudom. Ha összefutok vele beszélgetünk (kb. annyit mint a szomszéddal akivel jobb a kapcsolatom) de ennyi.
Ki tudja még mit titkol el, ez egy jó kérdés lenne. A nővérével sokkal belsőségesebb a kapcsolata mint velem. Én egy idegen vagyok csak lassan ez derül ki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!