Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedésnél miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél miért nem lehet önmaga az ember?

Figyelt kérdés
A nők elvárják (megjegyzem joggal),hogy a férfi határozott,magabiztos legyen. Ez azért nagy nyomás tesz az emberre. Megfelelni a magabiztos férfi képének. Miért nem adhatja önmagát a férfi?

2015. dec. 14. 10:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
Na itt a hiba rosszul álsz a dolgokhoz és bemagyarázod magadnak. Evvel a hozzáállásal h várod a sült galambot egyedűl maradsz! Me más hanem magad miatt szed össze magad!
2015. dec. 16. 10:34
 62/70 A kérdező kommentje:
Megteszem,ami tőlem telik.
2015. dec. 16. 10:55
 63/70 anonim ***** válasza:
38%

"Az rendben,hogy a nők elvárják a magabiztosságot. De mit nyújtanak ezért? A cicin meg a puncin kívül.:S"

Azért az hozzáállás... kezdj el ismerkedni nőkkel és megtudod, mit nyújtanak ezeken kívül. De persze nem muszáj, maradhatsz egyedül is, senki nem tiltja meg. Nem kötelező ismerkedni, csak egy lehetséges opció.

2015. dec. 16. 11:51
 64/70 A kérdező kommentje:
Már eleget voltam egyedül,ideje egy kapcsolatnak. Összeszedem magam és keresek egy nem túl szép lányt.
2015. dec. 16. 12:18
 65/70 anonim ***** válasza:
A nem túl szép lányok is elvárják h határozott légy!! Itt nem a külsőségeken van a hangsully!!
2015. dec. 17. 12:21
 66/70 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor szopacs.
2015. dec. 17. 13:51
 67/70 anonim ***** válasza:

Legyél attól magabiztos, hogy önmagadat adod. Ha jól érzed magadat, szereted amilyen vagy, elfogadod minden hibádat vagy amit nem azon próbálsz változtatni, akkor a külvilág felé azt üzened, hogy figyeljetek, ez vagyok én! Magabiztos vagy a bőrödben, önmagadat adod és az őszinte szerep a legmagabiztosabb.

Főleg ez tetszett meg a barátomban leginkább. Neki is vannak problémái, de elfogadja önmagát. Ismerkedésnél legyél önmagad! Mert ha nem téged ismer meg az adott személy, akkor később nehéz kikerülni ebből a körből. És senki sem akarja, hogy egy párkapcsolatban végig szerepet kelljen játszania.

2015. dec. 20. 21:11
 68/70 A kérdező kommentje:
Mi van akkor,ha érzelmes férfi vagyok? Ez a tulajdonság nem éppen előnyös.
2015. dec. 21. 14:38
 69/70 anonim ***** válasza:
a nők úgy választanak maguknak párt, ahogyan a nyugdíjasok pártot. Amellett teszik le a voksukat aki jobbnak hazudja magát. (ezt ki is fejtem ha kell, bár számos hasonló kérdés alá odafirkanthatnám nem csak ide)
2016. jan. 3. 17:43
 70/70 A kérdező kommentje:
Rosszul hazudok. Ez a nagy probléma.
2016. jan. 3. 18:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!