Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen az ember mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen az ember mindig önmaga?

Figyelt kérdés
szeretnék mindig önfeletten szabad lenni, élvezni, hogy a középpontba lehetek, de csak kevésszer sikerül elérnem ezt a tudatállapotot. fogalmam sincs, hogy hogy csinálom, gyakorlatba magàtól jön. szerintetek mi a titka? esetleg valami könyvet tudtok ajánlani?

2014. jan. 31. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem problémát okozna, ha valaki másnak kéne lennem.
2014. jan. 31. 15:59
 2/7 Zakathol ***** válasza:
100%

Te pont, hogy nem önmagad vagy, ha csak néha sikerül...

Normális esetben az fordul elő ritkán, hogy nem vagy önmagad.

2014. jan. 31. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért kéne mindig a középpontban lenned, feltűnési viszketegséged van?
2014. jan. 31. 16:37
 4/7 A kérdező kommentje:
szövegértés 1-es :-)
2014. jan. 31. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Inkább fogalmazás és szavak értelmezése, jelentésük ismerete 1-es neked, kérdező :)

A népszerűség és az, hogy önmagad vagy nagyon nem ugyanaz :D

Ja egyébként nem tudom, hogyan szoktad elérni, hogy önfelett legyél, én sosem tudok magam felett lenni. Ja, hogy az önfeledt szóra gondolsz? Akkor pluszba még egy helyesírás 1-es! :P

2014. jan. 31. 18:12
 6/7 A kérdező kommentje:
lődd fejbe magad :-) más hogy nem tudod értelmezni a leírtakat (nem mellesleg azután, hogy meg lett jegyezve) és más az, mikor gyökèr bagy és nem leszel öngyilkos mert gyökér vagy :-) mék ezóba... forebervirgin 0ák :-)
2014. jan. 31. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
A primitív kommentjeid alapján erősen kétlem, hogy ilyen intelligenciaszinttel, és kulturális visszamaradottsággal bármilyen társaságban is középpontban szoktál lenni.
2014. febr. 1. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!