Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedésnél miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél miért nem lehet önmaga az ember?

Figyelt kérdés
A nők elvárják (megjegyzem joggal),hogy a férfi határozott,magabiztos legyen. Ez azért nagy nyomás tesz az emberre. Megfelelni a magabiztos férfi képének. Miért nem adhatja önmagát a férfi?

2015. dec. 14. 10:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:

Úristen emberek mi ez a logika?

Miért ne lehetne önmagadat adni már az elejétől? Vagy kirakatkapcsolat kell? Mert abban tényleg nem kell önmagad adnod, mert csak annyira kell barátnő/barát hogy néha kimenjetek együtt az utcára.

Komolyan, nem hiszem el már hogy mi megy itt. Miért ne adnád önmagad? Olyat kell keresni akinek TE tetszel, nem olyat akinek az tetszik amilyennek éppen mutatod magad. Én is mindig önmagamat adom, nem jövök be minden pasinak, de nem is érdekel. Akinek én kellek majd, annak minden hülyeségemmel együtt tetszeni fogok.

2015. dec. 14. 13:07
 32/70 A kérdező kommentje:

Mindegy,elmegyek a pszichológushoz,megpróbálok változtatni - ésszerű határokon belül. Maradok érzelmes férfi,akinek tetszik,az elfogad,aki nem,azzal nem foglalkozom.

Ami az egzisztenciát illeti:közmunkabérből elég nehéz lesz lakást fenntartani. de rajta vagyok: másnem elmegyek sz-pni egy gyárba.:S

2015. dec. 14. 13:39
 33/70 A kérdező kommentje:
Még valami: egy szűz férfi hogy legyen magabiztos,ha nincs gyakorlati tudása a szexszel kapcsolatban?
2015. dec. 14. 13:40
 34/70 anonim ***** válasza:

Nem mindegy? Úgyis kiderül, hogy szűz vagy....

Ahhoz meg nincs sok köze az ismerkedésnél való magabiztossághoz hogy valaki szexelt-e már...

2015. dec. 14. 13:55
 35/70 A kérdező kommentje:
Hogy legyek magabiztos minden alap nélkül?
2015. dec. 14. 13:57
 36/70 anonim ***** válasza:
De milyen alap? Nem kell semmi alap, hidd el, hogy jól nézel ki, jófej vagy, értékes, ennyi. De ha nem vagy magabiztos az se baj, vannak nők akik szeretnek kezdeményezni akkor lehet neked olyan nő való.
2015. dec. 14. 14:01
 37/70 A kérdező kommentje:
Akkor érdemes elkezdenem győzködni magam,hogy értékes ember vagyok,akit lehet szeretni.
2015. dec. 14. 14:04
 38/70 anonim ***** válasza:

Miért vagy közmunkán ha mehetsz gyárba dolgozni és abbol jobban megélsz?

Én tehetös családba születtem. Magamtól mentem el 18évessen egy gyárba dolgozni (pedig mindenem meg volt) ,meló mellett tanultam magánnyomozónak. 4évig a gyárba dolgoztam és hiába tanultam eljöttem buszvezetőnek.

Az már egy jó pont h nem közmunkából tengödsz hanem pl egy gyárba dolgozol magassabb fízetésért. És főként ez neked lenne fontos.

Számomra alap dolog h a pasinak rendes munkája van. Nem azért mert a pénzt nézem ,énis dolgozom és átlag feletti a fizetésem.

Nem lehet várni egy ilyen hozzáállású embertől semmit sem.

Elsősorba magad miatt változtass a dolgokon.!!!

N/23

2015. dec. 14. 14:20
 39/70 A kérdező kommentje:
10 ezer ft-tal kapnék többet. Nincs felvétel mostanában.
2015. dec. 14. 14:22
 40/70 A kérdező kommentje:
Gyárban 60 ezret kapnék,közmunkán 50-et. Mindegy,hogy hol dolgozom. A közmunka is rendes,becsületes munka.
2015. dec. 14. 14:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!