Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedésnél miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél miért nem lehet önmaga az ember?

Figyelt kérdés
A nők elvárják (megjegyzem joggal),hogy a férfi határozott,magabiztos legyen. Ez azért nagy nyomás tesz az emberre. Megfelelni a magabiztos férfi képének. Miért nem adhatja önmagát a férfi?

2015. dec. 14. 10:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:

Ezzel nem megbántani akartalak. Én a közmunkásokat sem nézem le. Azis jó pont h nem othon hevered hanem közmunkát végzel.

A lényeg h akármilyen is vagy légy önmagad!! Saját magad miatt változtass,ne a csajok miatt. Hozd ki magadból a legtöbbet.

2015. dec. 14. 14:31
 42/70 anonim ***** válasza:
Ám hol laksz h egy gyárban csak ennyit keresnél?
2015. dec. 14. 14:39
 43/70 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha tanulnál? Egy (sőt most már két) OKJ-s tanfolyamot ingyenesen is el lehet végezni, és lenne a kezedben olyan szakma, amivel nem pár tízezret keresnél. Ok, idő- és energiabefektetést igényel, de önmagadért teszed...
2015. dec. 14. 14:41
 44/70 A kérdező kommentje:
van szakmám,kettő is. Informatikus és szg kezelő-használó,na meg ott az érettségi. Próbáltam sok helyre beadni,de tapasztalat nélkül esélytelen. Mindenhova min. 2 év gyakorlat kell.
2015. dec. 14. 14:44
 45/70 A kérdező kommentje:
Egyedül a számítástechnika érdekel. Az időt és energiát boldogan ráfordítanám,ha találnék olyan tanfolyamot.
2015. dec. 14. 14:46
 46/70 anonim ***** válasza:
Add be az önéletrajzod oda is ahova kell tapasztalat, lehet állásinterjún meggyőzöd őket :)
2015. dec. 14. 15:07
 47/70 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valami meggyőző,meg már elavult a tudásom,újra kéne tanulnom az egészet. Komolyan:minek tanuljak egy új szakmát,ha tapasztalat híján nem vesznek fel?
2015. dec. 14. 15:10
 48/70 anonim ***** válasza:

Látod, itt a probléma.

'Nem vagyok meggyőző' stb.

Én se tartottam magam soha annak, meg önállónak se, mégis ezen a nyáron elmentem kb 5 állásinterjúra és azokkal ha mást nem is, legalább tapasztalatot szereztem... És épp elég volt hogy annyi önbizalmat adjanak amivel az utolsó interjún már nem izgultam. Lett is munkám nyár végén.

2015. dec. 14. 15:27
 49/70 A kérdező kommentje:
De,ha az álláshirdetésben ki van kötve a minimum tapasztalat,akkor nem fogok odamenni.
2015. dec. 14. 15:31
 50/70 anonim ***** válasza:
Nem odamész magadtól, hanem behívnak önéletrajz alapján. (Amit semmibe nem kerül elküldeni.)
2015. dec. 14. 15:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!