Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedésnél miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél miért nem lehet önmaga az ember?

Figyelt kérdés
A nők elvárják (megjegyzem joggal),hogy a férfi határozott,magabiztos legyen. Ez azért nagy nyomás tesz az emberre. Megfelelni a magabiztos férfi képének. Miért nem adhatja önmagát a férfi?

2015. dec. 14. 10:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:
Bocs,csak elírtam. Ahol tapasztalatot várnak el,oda értelemszerűen nem küldöm el az önéletrajzom. Azért próbálok optimista lenni,hátha találok valamit. Hetente 1-2 CV-t elküldök,aztán lesz valami.
2015. dec. 14. 15:46
 52/70 anonim ***** válasza:
2015. dec. 14. 16:19
 53/70 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű.
2015. dec. 14. 16:28
 54/70 A kérdező kommentje:
Jó lenne azért a magabiztosság,könnyebben tudnák barátkozni a sok gyökérrel.
2015. dec. 14. 19:37
 55/70 anonim ***** válasza:
Ha gyökérnek tartod az embereket, miért akarsz barátkozni velük? Veled valami nagyon nem stimmel és az nem az önbizalom hiánya...
2015. dec. 14. 23:00
 56/70 anonim ***** válasza:

Nagyon sok társkereső, aki engem olvas, már több, mint két éve van egyedül. Ennyi idő és próbálkozás után az ember elgondolkodik, hogy akkor most hol lehet a hiba? Bennem, vagy mindenki másban? Miért nem találok párra?

Megfigyeléseim szerint a régóta egyedül lévő társkeresők három típusba oszthatók be (természetesen leegyszerűsítve):

1. A TÚL VÁLOGATÓS TÁRSKERESŐ.

Ha már ennyi évet várt, akkor már tényleg a legjobbat akarja, és az első apróbb hibánál elmenekül. Eleve gyanakvó és rögtön a hibát keresi a másikban, a kisebb bakikat sem bocsátja meg (pl, randikon), azonnal ítél. Szinte egyetlen férfi (vagy értelemszerűen nő) sem felel meg a kritériumainak, ő mondogatja állandóan, hogy “nincs egy normális pasi/nő sem a világon”.

Tipikus levél a túl válogatós társkereső tollából:

“Most végeztem egy újabb online társkereső megnézésével. Végignéztem a férfiakat.

271 férfi felelt meg a keresési feltételeimnek, és összesen 2 tetszik közülük a reglapok alapján. Korábban 6 online társkereső kínálatát néztem végig, es hasonló eredménnyel jártam, azaz 0-2 fő volt, aki tetszett.

A “Társkeresés indul” leckékben megadott házi feladatban kapott 10 fő, akit meg kell szólítani, az egész életemben nekem megtetszett férfiak létszáma nagyságrendileg.”

A túl válogatós társkereső

A túl válogatós társkereső

2. A TÁRSKERESÉSRE (JELENLEG) ALKALMATLAN TÁRSKERESŐ.

Ő az a társkereső, aki igazából nem is ér rá a társkeresésre, vagy nem alkalmas rá:

túl elfoglalt,

túl negatív és ezzel riasztja el a másikat,

túl szégyenlős,

túl passzív.

Ő az, aki itt a Kalauzon elmondja, hogy minden férfi/nő egyforma, hogy teljesen reménytelen a helyzet és akár el is áshatná magát úgysem lesz senkije, ő az, aki bár ott van az online társkereső-kön, mégsem tesz semmit, csak várja a sült galambot, illetve ő az, aki napi 5 percet tudna szánni a munkája mellett a társára, már ha lenne neki. A Társkereső Műhelyeken is sokan ráébrednek, hogy igazából a kötött beosztásuk mellett nekik nincs is idejük a társkeresésre és hogy talán változtatni kellene az életstílusukon, hogy beleférjen egy társ is.

Tipikus levél a társkeresésre (jelenleg) alkalmatlan társkereső tollából:

“Az az igazság ,hogy annyira elfoglalt vagyok mostanában ,hogy tényleg nincs időm ezzel a kérdéssel behatóbban foglalkozni . A saját létfenntartásom is elvesz minden időmet. Sokszor félhullaként esem be az ágyba. Talán most nincs az itt az ideje hogy férfiakkal foglalkozzam”

a társkeresésre alkalmatlan társkereső

A társkeresésre alkalmatlan társkereső

3. A MINDIG ROSSZUL VÁLASZTÓ TÁRSKERESŐ

Ő az a társkereső, akivel alapjában véve nincsen gond, bele is férne egy társ az életébe, viszont szisztematikusan és módszeresen rosszul választ. Száz közül is megérzi a társkereső oldalakon, hogy ki az, akinek nem szabadna írni, és természetesen pontosan ő lesz az az illető, aki neki kell. Egyszerűen vonzza a bajt, és a hideg futkorászik a hátamon, amikor nekem beszámol legfrissebb hódításáról.

Tipikus levél a mindig rosszul választó társkereső tollából:

“… a pasi komolyan paranoid. Bizonyos paranoia talán mindenkiben van – de benne elég sok, emiatt a jelleme nagyon durva és kellemetlen. Ő az, akiről mindenki lebeszélne. Mert ilyen pasi verte Papadimitriu Athinát, az ilyen Bicska Maxi ölte meg a maga Pollyját stb. Szóval ő egy igazi kötekedő rosszfiú – csakhogy a nők mégis odáig vannak az efféle alakokért. Felkavaró és szexi, jó lenne nem várni rá; de tudom, hogy muszáj.”

a mindig rosszul választó társkereső

2015. dec. 14. 23:18
 57/70 A kérdező kommentje:

#55:

Tudom,de senki sem tökéletes,mindenkinek van kisebb-nagyobb baja. A gyökérezés csak arra kell,hogy meggyőzzem magam,jobb társaság nélkül.

#56:

Randi Andihoz van szerencsém. A hozzászólással nem tudok mit kezdeni,nem tudom,mit akart belőle kihozni.

2015. dec. 15. 06:10
 58/70 anonim ***** válasza:

Eggyáltalán nem randiAndi!

Gondolkozz kicsit mi lehet a baj veled.

2015. dec. 15. 08:07
 59/70 A kérdező kommentje:

Van néhány:

1. Élve születtem

2. Nincs önbizalmam (bár ez a legkisebb gond)

3. Nem vagyok egy jóképű férfi

4. Nincs értékes tulajdonságom (legalábbis nem tudok róluk)

2015. dec. 15. 10:28
 60/70 A kérdező kommentje:
Az rendben,hogy a nők elvárják a magabiztosságot. De mit nyújtanak ezért? A cicin meg a puncin kívül.:S
2015. dec. 16. 07:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!