Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy szebben nézzen ki, adjon magára és a külsejére? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Hogyan vegyem rá a 18 éves barátnőmet hogy szebben nézzen ki és adjon magára? Hogyan vegyem rá hogy hordjon megint fülbevalót? Hordott nagyon sokáig aztán egyszer egy nap ki vette és azóta kb 1 hónapja nem volt a fülébe fülbevaló. Aztán hogyan vegyem és hogy vágja le a kezéről a szőrt? Eddig mindig szőrtelenített azonban kb az utóbbi 1 hónapban sajnos nem,és csúnya szőrös a keze mint 1 férfinak. És hogyan vegyem rá arra hogy néha engedje ki a haját? Mert mindig úgy jön hogy be van fogva a haja haj gumival. És hogyan vegyem rá arra hogy nőiesebben öltözködjön pl hordjon vászon cipőt mezítláb vagy harisnya zoknival? Segítsetek mert én így szeretném látni a barátnőmet!2015. nov. 22. 09:10
61/82 anonim válasza:
Akkor szakíts vele,ne maradj vele.
Ha igényes pali vagy,kondizol,van pénzed is,életstílusod hidd el pikk pakk talàlsz magadnak fullos nôt vagy nôket.
Pl mint én is bàrmikor tudok,nem beképzeltségbôl vagy az edzôm kidobta az exét utàna majd mindennap màs nôt dugott meg,mimd 10-es volt.
Most egy full fitnesz model playmate csaja van,olyan akiért 1000 eurokat fizetnének ki.
Ennyi,külsô,belsô és pénz.
62/82 anonim válasza:
61-es, belső????Na ne viccelj, neked? Hol?
63/82 anonim válasza:
Na,most se lettél igényesebb magadra,de elvárni azt bezzeg tudsz?Tipikus közép-/kelet-magyarországi pasi mentalitás!
64/82 anonim válasza:
Így legyen ötösöm a lottón: csak a kérdést láttam és a sok választ, és máris biztos voltam benne, hogy a válaszok nagy többsége femináci gyűlölködés :) Bezzeg ha egy nő vár el hasonlókat egy férfitól, az teljesen jogos.
65/82 anonim válasza:
szerintem a barátnőd depressziós. ha régen csinosabb volt, most meg szőrös.
Kérdezd meg, mi lett vele. Ha sokáig nem bírod, akkor persze nem muszáj vele együtt maradni.
nekem sem tetszene, ha a barátom nagyon elhagyná magát, mondjuk hízna 100 kilót.
66/82 anonim válasza:
Ha minden 1 hónapja változott, gondold végig mi lehet a kiváltó ok, történt e valami.
67/82 anonim válasza:
Utolsó: fázis késésben vagy. Ez a történet már 3 éves. Szerinted még együtt vannak? Erősen kétlem.
69/82 anonim válasza:
Együtt vagytok azóta?
Így 3 év után komoly gond lehet, ha ez foglalkoztat.
70/82 A kérdező kommentje:
Nem. De ez minden lányra vonatkozik!
2018. nov. 19. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!