Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy szebben nézzen ki, adjon magára és a külsejére? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Hogyan vegyem rá a 18 éves barátnőmet hogy szebben nézzen ki és adjon magára? Hogyan vegyem rá hogy hordjon megint fülbevalót? Hordott nagyon sokáig aztán egyszer egy nap ki vette és azóta kb 1 hónapja nem volt a fülébe fülbevaló. Aztán hogyan vegyem és hogy vágja le a kezéről a szőrt? Eddig mindig szőrtelenített azonban kb az utóbbi 1 hónapban sajnos nem,és csúnya szőrös a keze mint 1 férfinak. És hogyan vegyem rá arra hogy néha engedje ki a haját? Mert mindig úgy jön hogy be van fogva a haja haj gumival. És hogyan vegyem rá arra hogy nőiesebben öltözködjön pl hordjon vászon cipőt mezítláb vagy harisnya zoknival? Segítsetek mert én így szeretném látni a barátnőmet!

2015. nov. 22. 09:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
18%
Ismerek jópár csajt aki miután elkezdett "adn magára" rosszabb lett mint előtte, mert egy átlag csajból lett plázacica vagy rosszabb esetben tipikus kozmopolita kinézetű.
2015. nov. 22. 10:28
 12/82 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem ilyen volt amikor össze jöttetek, hanem igényesebb csinosabb, akkor egyértelmű, hogy van valami problémája, akár magával, akár a kapcsolatotokkal és ezért hagyta el magát. A legjobb, ha leültök megbeszélni, vagy esetleg egy barátnőjét bevonhatod (csak vigyázz nehogy visszamondja), hátha ő tud segíteni. Majd kitaláljátok, hogy neki mi jön be jobban, amivel felrázhatnátok kicsit pl.: lelkis beszélgetés, vagy vásárlás, kozmetikus, fodrász. Oké nyilván nem veled megy el ilyen helyekre, de karácsonyra pl.: kaphat valami utalványt, kupont, lehet megjönne hozzá a kedve, vagy egy pár szép fülbevalót ha veszél neki, valószínű hordaná.

Amúgy meg bókolj neki, hidd el ki fog nyílni. PL.: mondjad neki mennyire imádod ha ki van engedve a haja, milyen jól áll neki, ha fülbevalót hord stb.

2015. nov. 22. 10:36
 13/82 anonim ***** válasza:
92%

Én soha nem szőrtelenítettem a kezemen, és mégsem néz ki úgy, mint egy férfié, soha egy pasi sem zavart, hogy szőrös a karom. Ő miért szőrtelenítette?

Fülbevalót én sem hordok állandóan, van, amelyik kényelmetlen, van, amelyiktől viszketni kezd a fülem (nem tudom, mitől, mert van bizsum is meg nem bizsum is, nem ettől függ), ha beakad valamibe, zavar.

Ülj le vele és beszéljétek meg, de ne erőltess rá semmit, az okokat kérdezd meg.

2015. nov. 22. 10:40
 14/82 anonim ***** válasza:
92%

Ha változott az ízlése, akkor vagy elfogadod, vagy nem, de akkor elválik útjaitok.

Ha meg a változás átmeneti, ami szerintem inkább esélyes, akkor kérdezd meg, beszélgess vele, hogy mi a gond, miért változott meg. Bár szerintem egy kapcsolat nem fülbevalón és kiengedett hajon múlik. Mondjuk ha nem mondod neki, nem is tudja hogy a kedvedben "kell" járnia..

2015. nov. 22. 11:35
 15/82 anonim ***** válasza:
29%
Mióta vagytok együtt, és mióta ismeritek egymást? Együtt éltek vagy külön?
2015. nov. 22. 11:37
 16/82 anonim ***** válasza:
94%

Télen hogy hordana papucscipőt,te észlény!Meg zokniharisnya?

Remélem ilyen igények mellett te is úgy öltözködsz,hogy egy modell pasi értékelően rád kaccsintana a 2D-s plakátról.

2015. nov. 22. 11:48
 17/82 anonim ***** válasza:
12%
elkényelmesedett! valahogy a tudtára kéne adni, mert hosszú távon ez a kapcsolat végét fogja jelenteni. persze meg fog sértődni...
2015. nov. 22. 11:55
 18/82 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
Sehogy, vedd rá magad, hagyd el, mert normálisabb pasit érdemel. :) Te még szerintem ne csajozzál, nagyon agyalágyult vagy ehhez.
2015. nov. 22. 12:33
 19/82 anonim ***** válasza:
40%

szerintem azért van benne valami, amit mond. amikor megismerkedett a lánnyal és beleszeretett, akkor sokkal jobban nézett ki. ez kicsit átverés, hogy most meg átvedlik. ez olyan mint amikor valaki szép, vékony, sportos, aztán elhagyja magát és dagadt disznó lesz. nem tehet róla a kérdező, ha így meg nem olyan vonzó számára. az én barátomnak is pl taszító a lányok szőrös karja, van ilyen, ezért nem hagyom szőrösen. nem tehet arról az ember, hogy mi az ami taszítja... szerintem normális kapcsolatban megteszünk a párunknak olyan dolgokat amiket szeretne, hogyha az nincs kifejezetten ellenünkre, mert miért ne tennénk...

szerintem mondd el ezeket neki, kérdezd meg hogy miért változtatott, csak kedvesen. ne támadd le. ha nem hülye, akkor nem sértődik meg.

2015. nov. 22. 17:00
 20/82 anonim ***** válasza:
6%

Jézusom! Nehogy szűrtelenítse a karját, mert öreg korára úgy fog kinézni, mint egy majom!! Azt a kis szőrt viseld el a karján, sőt, ha ő szőrtelenítené, beszéld le róla.

A többit meg mondd meg neki, hogy jobban állna neked, ha le lenne engedve a hajad például, vagy a vászoncipő, persze nem tudom, milyen cipőt hord, ha műbőr cipőket, arról beszéld le, mert egészségtelen, ha van rá pénze, igazi bőrből vegyen cipőket.

2015. nov. 23. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!