Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy szebben nézzen ki, adjon magára és a külsejére? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Hogyan vegyem rá a 18 éves barátnőmet hogy szebben nézzen ki és adjon magára? Hogyan vegyem rá hogy hordjon megint fülbevalót? Hordott nagyon sokáig aztán egyszer egy nap ki vette és azóta kb 1 hónapja nem volt a fülébe fülbevaló. Aztán hogyan vegyem és hogy vágja le a kezéről a szőrt? Eddig mindig szőrtelenített azonban kb az utóbbi 1 hónapban sajnos nem,és csúnya szőrös a keze mint 1 férfinak. És hogyan vegyem rá arra hogy néha engedje ki a haját? Mert mindig úgy jön hogy be van fogva a haja haj gumival. És hogyan vegyem rá arra hogy nőiesebben öltözködjön pl hordjon vászon cipőt mezítláb vagy harisnya zoknival? Segítsetek mert én így szeretném látni a barátnőmet!

2015. nov. 22. 09:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
92%
"kenyelmes ruhakban jar" - Azaz? Miben kellene? Én olyan ruhákban járok, amik nekem kényelmesek, de ezek igényesek is, tehát nem kinyúlt póló meg cafatokban lógó farmer, de az aktuális időjáráshoz is szabom. Tehát pl. télen, hóban, jeges úton nem fogok felvenni magassarkút, még csizmában sem, csak olyat, aminek csúszásgátlós a talpa/sarka (ha vásárláskor nem olyan, akkor a cipővásárlás után ez az első dolgom, hogy csúszásgátló sarokkal és talppal felszereltetem), max. sarokmagasság pedig nálam időjárástól függően de általában ősz közepétől tavasz közepéig 6, jó időben 8 cm, de ez nem jelenti azt, hogy mindig ilyenekben járok azokban az időszakokban, ha a terep olyan, akkor meg eleve sportcipő. Egy rossz cipő egy életre tönkre tudja tenni a lábat. A munkámban nem elvárás a kosztüm és nincs előírva munkaruha, így az is az időjárás függvénye, illetve a hangulatomé. Minden ruhám kényelmes, azaz méretben és fazonban rám passzol, ha nem így lenne, feszengnék, annak meg semmi értelme.
2015. nov. 25. 12:31
 32/82 Költőnő? ***** válasza:
95%

Nem, írtam vala, h én igyekszem adni magamra. Az sztem nem igénytelen v ápolatlan h nem hord vki fülbevalót (hordok) v nem szőrteleníti a karját.

Ápolt nálam ott kezdődik h tiszra, rendezett megjelenése van vkinek és ad az alapvető higéniára.

Kényelmes. Hm.. Kinek mi az? Hordok néha magassarkút, igyekszem ízléssel öltözködni. De nekem MÁR pl nem kényelmes a magassarkú. Odafigyelek magamra, rendszeresen mozgok és nincs hipófoltos elnyűtt mackóalsóm sem. Bár az is tény h nem tűsarkúban és combfixben takarítok.

Nekem még soha egy férfi nem mondta h slampos lennék mert férfi mellett fokozottan figyelek erre de továbbra is azt mondom h a kérdező által felhozott dolgok iszonyat gázosak.

2015. nov. 25. 12:49
 33/82 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ugyan kifoltozott, mosásban kikopott ruhám, ami még hordható állapotban van, de azokat kifejezetten olyan célra tartom fenn, amikor olyan teendőm van, hogy összekoszolom magam. Akkor nem a szép ruháimat veszem elő, hanem ezeket a koszolhatókat, ami még jó állapotban van, és hordom utcán is, arra vigyázok.
2015. nov. 25. 13:03
 34/82 anonim ***** válasza:
0%

jok az utolso kommentek. "férfi mellett fokozottan figyelek"- itt a lenyeg, igy kene minden nonek! mert ugyebar kinek kell tetszeni ha nem nekik?

de kerdezo nagyon csendben van, elmondtad a barinodnek? vagy mar radtamadt es most szomorkodsz:P

2015. nov. 25. 13:24
 35/82 A kérdező kommentje:
Nah akkor: Smink ez jó: figyelj már.úgy sokkal szebben néznél ki ha sminkelnel.fülbevaló??? Az jó ha veszek neki 1 pár fülbevalót és mondom neki hogy ezt mindig hordja? És meg kérdezem hogy eddig miért nem hordott fülbevalót? És a haj ki engedés? Az a baj hogy mindig be van fogva a haja,és én azt akarom hogy mindig legyen ki engedve,ezt hogy? És a kéz szőr borotvalast hogy?
2015. nov. 26. 14:03
 36/82 anonim ***** válasza:
91%

Te hány éves vagy, kérdező?

Ha veszel neki fülbevalót, akkor ne úgy add már neki oda, hogy számonkéred és ráparancsolsz, hogy hordja... Sokkal szívesebben hordaná magától is, ha kedvességből adod, és bókolsz, hogy milyen jól állna neki. A haját lehet, hogy azért fogja össze, mert 1. nyirkos időben kócosodik, zsírosodik, 2. sapka, sál, kabát gallérja összekócolja, stb. Télen ne várd már el tőle, hogy vászoncipőt hordjon, mert istentelenül felfázik és komolyabb baja is lehet belőle. Sminket se várd el, mert a hat kilónyi vakolat miatt olyan ronda lesz, tönkre megy a bőre, hogy este, miután lemossa magáról, nem fogsz rá ismerni idővel. A fülbevaló is lehet, hogy zavarja, beleakad a ruhájába, vagy csak a füle nem bírja és emiatt szünetet tart, vagy akármi. A karján a szőr pedig a leggázabb, hogy zavar. Genetikai dolog miatt furcsán nézni arra, akit szeretsz, hát én nem is tudom. Ha még tini vagy, remélhetőleg kinövöd, de húsz felett, ennyire felszínesnek lenni... Akkor tényleg keress olyat mgadnak, aki megfelel az elvárásaidnak.

2015. nov. 26. 14:23
 37/82 anonim ***** válasza:
15%

Na azért a genetikával takarózni elég szánalmas.

Nekem terjedelmes a fanszőröm, ráadásul hízékony vagyok.

Mégse ülök löttyedt kövéren, lábam közt ősdzsungellel, várva hogy valaki gusztust kapjon!

2015. nov. 26. 15:01
 38/82 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
2015. nov. 26. 15:14
 39/82 anonim ***** válasza:
96%

Akkor nagyon egyszerű, keress olyan barátnőt, aki az igényeidnek megfelel. Nagyon szolga-lelkületűt keress, aki úgy viselkedik, úgy néz ki, ahogy te akarod.

Majd ha leszel 30, rájössz, hogy nem minden a smink, a vászon cipő meg a kiengedett haj.

2015. nov. 26. 15:19
 40/82 Költőnő? ***** válasza:
94%
A lábad köztaz intim terület. De ez a karja!!!
2015. nov. 26. 15:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!