Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy szebben nézzen ki, adjon magára és a külsejére? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Hogyan vegyem rá a 18 éves barátnőmet hogy szebben nézzen ki és adjon magára? Hogyan vegyem rá hogy hordjon megint fülbevalót? Hordott nagyon sokáig aztán egyszer egy nap ki vette és azóta kb 1 hónapja nem volt a fülébe fülbevaló. Aztán hogyan vegyem és hogy vágja le a kezéről a szőrt? Eddig mindig szőrtelenített azonban kb az utóbbi 1 hónapban sajnos nem,és csúnya szőrös a keze mint 1 férfinak. És hogyan vegyem rá arra hogy néha engedje ki a haját? Mert mindig úgy jön hogy be van fogva a haja haj gumival. És hogyan vegyem rá arra hogy nőiesebben öltözködjön pl hordjon vászon cipőt mezítláb vagy harisnya zoknival? Segítsetek mert én így szeretném látni a barátnőmet!

2015. nov. 22. 09:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
14%
Ha tényleg a barátja vagy, akkor nem szabadna engednek,hogy a kezén leborotválja a szőrt, mert ahányszor leborotválja, annyiszor nő több és erősebb szőr a kezén. Nem lett volna szabad elkezdenie!!! Egy kis pihe ne zavarjon. Lehet, hogy csak pihe volt, női kézen nem lehet csúnya, és elkezdte borotválni, amitől megerősödött, jobb későn, mint soha abbahagyni.
2015. nov. 23. 19:43
 22/82 anonim ***** válasza:
89%
ugye tudjátok, hogy hihetetlenül buták vagytok, ha azt gondoljátok hogy a borotválástól megerősödik a szőr.
2015. nov. 23. 22:31
 23/82 anonim ***** válasza:
19%

nem ertem ezeket a noi kommenteket.. itt van egy pasi aki lathatoan szereti a csajat(maskepp reg elhagyta volna), vele akkor lenni. olyan k@rva nagy elvaras hogy adjon jobban magara??

fulbevalot nem hordhat egy csajt? muszaj szoros kezel jarjon? enis ateltem ezt egy szoros combu csajnal..o mondta ahh csak kicsi hagyom hadd legyen, hat undorito volt!

en is levagom a szakallam, es a hereket sem tul kellemes borotvalni de megteszem mert apoltsag..21dik szazadban hadd legyen mar a nonek is egy alap tulajdonsaga hogy noiesen nez ki!

ez meg hogy kezborotvalastol ugy nez majd ki mint egy majom is milyen duma mar..akkor laban is ugy fog kinezni? meg puncijat be lehet fonni? butasagok. letezik gyanta meg epilator is.

meg azt meg tudom erteni hogy valaki nagyon szeret enni, meg az izeket stb, ez emiatt hizik el. dehat a kenyelmessegtol elhanyaolgni magat, mert nem birja leszedni meg egy kis helyen a szoret, ez eleg lehangolo.

2015. nov. 24. 00:40
 24/82 Költőnő? ***** válasza:
87%

Beszélj kozmetikussal, ha nem hiszed. Egyébként neked egy helyen kell/higénikus, egy nőnek meg akkor ezek szerint mindenhol? A szemöldöke azért maradhat? A szempillái? Belső fül/orrszőr? Fujjjjjj undorító, le minden nemű szőrrel.

Nehogymár az határozza meg egy ember értéket h hord e fülbevalót v sem, illetve h szőrös e vagy sem.

Én spec hányok az ilyen pasiktól, mint te, mert az a kislány, akinek olyan a genetikája, h szőrösebb; az ilyenek miatt lesznek tele komplexusokkal.

2015. nov. 24. 04:18
 25/82 anonim ***** válasza:
15%

"Nehogymár az határozza meg egy ember értéket h hord e fülbevalót v sem, illetve h szőrös e vagy sem."

tudom hogy most ram fog tamadni minden "csak a belso ertek fontos huuuuu" elkepzelesu ember, de tisztazzuk mar, ha ilyen apro dolgokra nem kene figyeljen egy no a 21dik szazadban akkor megis mire????

18evesen kell jol fozzon? vigyazzzon gyerekekre, etesse az allatokat? egyiket sem kell mar! annyit orizzen mar meg a noiessegebol hogy AD MAGARA. nem csak ertem, magaert! en is jobban (meg a kovetkezo pasija) szeretem, kivanom a szexben, konyebben talal munkat jol kinezve, eloreengedik a villamoson a sorokban stb stb. ezek ki vannak mutatva statisztikai felmeresekkel.

es senki nem varja el tole naponta szolizzon meg az edzoteremben uljon, csak bakker, nezzen mar ki nonek!!

en cserebbe szinten adok magamra es probalok apolt lenni, nem hagyom nojjon orias gyomrom hanem sportolok, ha gond van megvedem testileg lelkileg, es probalok anyagilag is en lenni a tamasz. ezeket kell megtegye sztem egy ferfi a mai korban!

lehet hoborogni, csak az tuti hogy nem a szep csajok maradnak egyedul 40evesen (najo 100bol par esetleg) hanem az olyanok akik ugy gondoljak csak a belso eleg nekik egy eletre, es nyugodtan legyenek slamposak..

sok szakitasnak ez az alapja sztem, mivel nem is meri a pasi ugy megmondani neki hogy figyelj szivem, minden ok koztunk csak egyszeruen elhanyagolod magad es nem latom mar benned a not! ha ezt megmondja tuti az egesz kornyek ot gondolja felszinesnek es bunkonak.

2015. nov. 24. 10:34
 26/82 Költőnő? ***** válasza:
96%

Az slamposság h szőrösebb kicsit a karja, mert ilyen a genetikája? Az slamposság hnem hord fülbevalót?

Hát már ne is haragudj de szerintem nincsenek azonos fogalmaink a slamposságról.

Félreértés ne essék én tornázom, igyekszem csinosan öltözni és meghatározott időközönként járok fodrászhoz és kozmetikushoz.

De ezek, amiket a kérdező felhozott... Sztem istentelenül gáz.

2015. nov. 24. 10:41
 27/82 anonim ***** válasza:
4%
hat ha nem ez slampossag akkor mi?
2015. nov. 24. 18:51
 28/82 Költőnő? ***** válasza:
80%
Mert szted most ettől a sztoritól függetlenül; mitől lesz egy nő slampos?
2015. nov. 24. 23:05
 29/82 anonim ***** válasza:
90%
Van egy genetikai rendellenesség, ami extrém szőrösödéssel jelentkezik, akár olyan helyeken is, ahol normál esetben nem nő szőr. Ilyen esetben megértem, ha valaki jobban figyel és irtja, ahogy tudja, de átlagembereknél nem indokolt mindenhol szedni. Én nő vagyok, a hónalj és intim részt kivéve csak a lábamon szedem (egyébként nem erősödött meg, a lábamon gyengébb is lett, mondjuk ez nem jelenti azt, hogy másnál is ez lenne), a karomon viszont soha nem szedném, ennyit el lehet viselni, amúgy sem csúnya, akkor lenne csúnya, ha borostásodna.
2015. nov. 25. 09:30
 30/82 anonim ***** válasza:
14%

kerdesre kerdessel koltono, micsoda dolog ez:P

szotar: slampos= Ápolatlan, igénytelen.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

itt is jol elmondjak, van is kibuvo hogy o tenyleg anyuka. dehat bakker egy 18eves csaj ha ezt kezdi, mi lesz vele anyukakent?

szoval apolatlansag, nekem elsosorban az ugrik be amikor lenott a festett haj, nem sminkeli magat valaki (pedig regen mindeg csinalta) kenyelmes ruhakban jar! talan ez a lenyeg, az elet minden teruleten a kenyelem felvaltotta az igenyes kinezetet. szomoru.

sztem minden pasinal van egy ilyen hatar, hogy akarmennyire is szereti imadja a kedveset, ha mindeg az a kulso kep varja ami normal esetben taszitana (ertsd ha az utcan latna ilyen kulso jegyekkel csajt akkor csak fujolna es szoba sem allna vele) akkor az lassan de biztosan meg fogja olni az egeszet.

es ez nem tole vagy a csajtol fugg, egszeruen igy vagyunk osszerakva genetikailag! nem ugy fogunk reagalni ha egy csau csau az utcan jon es lobalja a bojtos farkat, mintha egy kis korcs vezna szortelen kutya teszi ugyanezt. a kulso megakadalyozza a pozitiv erzelmek es gondolatok kialakulasat.

ezert szerelmesek olyan sokan a jo csajokba akiket nem is ismernek. nem csak megakarjak dugni, hanem a fejukban mar lejatszodott egy egesz boldog elet, a sok pozitiv gondolat hatasara amit kivalt csak a kulseje!

evoluciosan ennek megvan a lenyege, szep nonek vonzo gyereke lesz. az igenytelen kulseju embereknek nagy valoszinuseggel ilyen lesz a gyereke is, ha pedig valaki igy szuletik nehezebben talal part, lehet nem lesz utodja sem emiatt.

szoval elb@sszuk a gyerekunk eletet. koltono neked ez a celod??? :D

2015. nov. 25. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!