Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy szebben nézzen ki, adjon magára és a külsejére? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Hogyan vegyem rá a 18 éves barátnőmet hogy szebben nézzen ki és adjon magára? Hogyan vegyem rá hogy hordjon megint fülbevalót? Hordott nagyon sokáig aztán egyszer egy nap ki vette és azóta kb 1 hónapja nem volt a fülébe fülbevaló. Aztán hogyan vegyem és hogy vágja le a kezéről a szőrt? Eddig mindig szőrtelenített azonban kb az utóbbi 1 hónapban sajnos nem,és csúnya szőrös a keze mint 1 férfinak. És hogyan vegyem rá arra hogy néha engedje ki a haját? Mert mindig úgy jön hogy be van fogva a haja haj gumival. És hogyan vegyem rá arra hogy nőiesebben öltözködjön pl hordjon vászon cipőt mezítláb vagy harisnya zoknival? Segítsetek mert én így szeretném látni a barátnőmet!

2015. nov. 22. 09:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
100%
Annyi tippet kaptál, hogy könyvet írhatnál belőle. Mégse sikerült megoldani?
2016. ápr. 5. 17:32
 52/82 anonim ***** válasza:
30%

Érdekes, épp tegnap hallgattam egy riportot azzal kapcsolatban hogy ha az anyák egy idő után nem öltöznek nőcisen, az hogyan hat a szexuális életükre, illetve a gyerek szexuális fejlődésére.

De ettől még igazán nem kellett volna kiemelni ezt a szart, mert le nem írom neked. :)

2016. ápr. 5. 18:04
 53/82 anonim ***** válasza:
21%

Én szakítanék vele,elmondanám figyelj ide drágám,az van,hogy nekem ez a külsőbeli hanyagság nem fér bele,sajnos nem kívánlak már úgy nem érzem magam jól veled.

Szerintem ennek semmi értelme zárjuk le békésen találd meg azt aki így elfogad én így nem tudlak és megváltoztatni meg nem akarlak mert ha ez nem belülről jön akkor tudom neked kényelmetlen.

Te is megtalálod aki elfogad én is aki megfelel nekem,szerintem itt zárjuk le békében.

Ennyi ez nem durva normálisan elmondtad neked ez így nem pálya,de ne akard rávenni,mint amikor a volt edzőm mondta R.I.P (édesapa akit hívni edzésre az ne jöjjön,mert nem belülről akarja).

2016. ápr. 14. 20:19
 54/82 pörölycápa ***** válasza:
80%

Fülbevalót hordani minden nap kényelmetlen nekem, úgyhogy ha nem megyek sehová, csak egész nap otthon ülök, akkor inkább nem veszek fel.

Az összefogott haj is lehet kényelmesebb, de persze ha a páromnak kiengedve tetszik, akkor a kedvéért kiengedem. Egy bizonyos mértékig az öltözködésemet is változtathatok, és a volt páromat szívesen megleptem azzal hogy olyan ruhát vettem fel, ami neki tetszik, mégha nekem nem is igazán tetszett... De a jelenlegi párom szerencsére ilyen hülyeségeket nem vár el, és öltözködkehet úgy, ahogy nekem tetszik.

A kar szőrösség meg, én biztos nem borotválnám, kb 1 napig maradna szép sima, aztán elkezdene borostásodni és egy szúrós kart borzalmas lehet végigsimítani. Nekem elég világos a kezemen a szőr, szóval csak közelről látszik. Mikor begipszelés után sötétebb lett, akkor hidrogén-peroxiddal kiszőkítettem, szóval ez is lehet egy megoldás, tartósabb mint a borotválás.

2016. máj. 5. 14:43
 55/82 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem egy igazi igényes nôhöz ezek a kérdések fel se kellenéne merülhet,hogy kezét rendesen simàvà tegye.

Könyörgöm igényesség.

Nekem volt olyan csajom aki a puncijàt gyantàztatta.

Ennyi.

Gyanta,villanó fény ott van lehet hasznàlni.

Öltözködésben meg olyan lànyt kell keresni aki nôiesen öltözködik,szûrés,bàrkivel nem àllok le,ennyi.

2016. máj. 5. 16:19
 56/82 anonim ***** válasza:
13%
Elírtam:,, egy igényes nônek ezen kérdések fel se kellenének,hogy merüljenek".
2016. máj. 5. 16:20
 57/82 anonim ***** válasza:
63%

Az a kérdés, ha ennyi minden nem tetszik benne akkor miért is álltál vele szóba?

Hallod okoskát: villanófény megoldja az összes problémád. :)

2016. júl. 10. 18:47
 58/82 Titusztitusz ***** válasza:
15%
Mivel én csak a TÖKÉLETES külsejü nőkkel szoktam magamat jól érezni,hát gazdag tapasztalataim vannak már a kérdés terén...Na szóval...Nálam az volt mindig a legjobb módszer,hogy mindenekelőtt SAJÁT PÉLDÁT MUTATTAM az igényes megjelenésre,és gyakran hangsúlyoztam is azt,hogy :"Ha ÉN TUDOK,ÉS AKAROK IS ADNI MINDIG MAGAMRA,AKKOR ELVÁROM AZT, HOGY A VELEM LÉVŐ NŐ IS ADJON MAGÁRA",illetve célirányosan mutogattam a nőimnek az utcán járva a pacuha,igénytelen külsejü nőket...És mindig hangoztattam előttük azt hogy:"Na...én ilyen igénytelen,primitív,pacuha nőt meg nem izélnék semmi pénzért sem...És még attol is undorodnék,ha az ilyeneknek még csak a közelében is kéne lennem"...A két módszer kombinációja szinte mindig sikeres volt és bejött...
2016. júl. 10. 19:06
 59/82 anonim ***** válasza:
96%
Egy éves a kérdés és még mindig ezen szenvedsz? Megbeszélés az nem pálya? A kommunikáció?
2016. dec. 22. 15:16
 60/82 A kérdező kommentje:
Már mindent mondtam neki de semmit sem csinál.
2016. dec. 23. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!