Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy szebben nézzen ki, adjon magára és a külsejére? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Hogyan vegyem rá a 18 éves barátnőmet hogy szebben nézzen ki és adjon magára? Hogyan vegyem rá hogy hordjon megint fülbevalót? Hordott nagyon sokáig aztán egyszer egy nap ki vette és azóta kb 1 hónapja nem volt a fülébe fülbevaló. Aztán hogyan vegyem és hogy vágja le a kezéről a szőrt? Eddig mindig szőrtelenített azonban kb az utóbbi 1 hónapban sajnos nem,és csúnya szőrös a keze mint 1 férfinak. És hogyan vegyem rá arra hogy néha engedje ki a haját? Mert mindig úgy jön hogy be van fogva a haja haj gumival. És hogyan vegyem rá arra hogy nőiesebben öltözködjön pl hordjon vászon cipőt mezítláb vagy harisnya zoknival? Segítsetek mert én így szeretném látni a barátnőmet!

2015. nov. 22. 09:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
13%

jah ez a karja!nem olyan dolog ami neha latszik hanem amit az egesz vilag lat!:P

durva azert mennyire meg lehet itt magyarazni minden egyes hanyagsagot, es persze 30felett nem fog ez mar szamitani...csokolom a sok sok 30as egyedulallo not..:D

enis ismerek nem egyet. biztos el fog jonni majd a pasi aki szereti oket csak a belsojukert, valszeg egy masik eletben..

de nekem egyre inkabb ugy jon le, hogy a kiscsajnak fogalmi sincs rola hogy zavarja a kerdezot. nem mer neki mondani semmit. igy nem is csodalom hogy elengedi magat. kapard elo a tokeidet! ha egy oszinte kerdest nem tudsz feltenni neki az legalabb annyira gaz mint ami a kerdesben van.

2015. nov. 26. 19:13
 42/82 anonim ***** válasza:
93%

Mindenkinek szőrös a karja, a nőknek is, de ez nem jelenti azt, hogy minden nő, akinek szőrös a karja, úgy néz ki, mint Chewbacca, a legtöbb esetben fel sem tűnik az embereknek, úgyhogy nem mindenkinek indokolt, hogy szőrtelenítse a karját.

Van egy rendellenesség, ami esetén indokoltnak tartom, de az ritka. Közismert nevén farkasember szindrómának hívják.

2015. nov. 26. 21:03
 43/82 anonim ***** válasza:
61%
Nahát kérdező én megértelek valahol de nem lennék a barátnőd.Ráadásul ha ezekkel jönnél lehet repülnél is.Az oka egyszerű nem vagyunk egyformák valakik jobban figyelnek a külsőségekre valakik kevésbé.Valakik szőrszálhasogatóak valakik nem. A szőrszálhasogatók nem szoktak kijönni a nem szőrszálhasogatókkal. Ennek a mértéke pedig változó mindenkinél kár ezen vitatkozni.Megértem hogy miért nem vonzó egy férfinak ha egy nő elhagyja magát ennek azonban szokott ám oka lenni ha nem volt ilyen ki kéne deríteni. De lehet az is hogy amúgy ilyen a barátnőd és csak megjátszotta az elején magát.Ráadásul tényleg gázos amiket felhoztál én nekem nincs is kilyukasztva a fülem. A fülbevaló szerintem a lány döntése biztos van oka amiért nem akar hordani.Amúgy ha a barátom télen vászoncipőbe akarna járatni lehet pofán is vágnám :D Gondolkozz el ezen azért.De melegebb időbe alap dolog. A haj még érthető de lehet átmeneti a tél miatt.Én nekem elég hamar kócolódik,zsírosodik a hajam nem szeretem leengedni.
2016. febr. 5. 01:10
 44/82 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyanokkal jönnél hogy nem fürdik rendesen nem szőrtelenít sehol rendesen zabál és hízik meg kinyúlt pólóban járna az az igénytelenség.
2016. febr. 5. 01:11
 45/82 anonim ***** válasza:
93%
Nem csak a vászoncipővel van gond a kérdésben, szóval felesleges volt megvárni a tèl végét hogy kiemeld ezt a szart. :)
2016. márc. 16. 07:48
 46/82 anonim ***** válasza:
81%
Kézszőrtelenítés: engedd meg a gázt a gázsütőben, és kérd meg, hogy gyújtsa meg. Az én karomról azonnal leviszi, de vigyázz a túl sok gáz nem jó.
2016. márc. 16. 08:02
 47/82 anonim ***** válasza:
0%
De édesem, miért nem mondtad el ezeket nekem? :(
2016. márc. 16. 12:38
 48/82 darabkat ***** válasza:
96%

Én mondjuk ezt az egész kérdéshalmazt nem is értem. Ne az határozza már meg, hogy ki ad magára, mert fülbevalót tesz a fülébe, meg összegumizva hordja a haját. Én a kérdésed alapján azt hittem, kb. 13 éves vagy, ez nagyon szánalmas. Lehet magának jobban tetszik összegumizott hajjal, mondd meg,h neked meg máshogy, hátha érdekli a véleményed. Azon meg tök jót nevettem, hogy neked a vászon cipő a nőies :D

Amúgy milyen választ vársz? Vagy nem egyértelmű, hogy ezeket a dolgokat elmondod neki és kész?

Mások meg hogy picsognak itt azon, hogy nőként adjon magára. Hol van itt leírva,hogy nem teszi ezt meg? Azért mert nem hord ékszert, még lehet mindig frissen mosott a haja, szép és ápolt arcbőre, manikűrözött körme és tiszta, rendezett és csinos ruhái.

Persze fiúként könnyű kritizálni, leborotválod magad maximum 3 helyen,fürdesz, fogat mosol és k_rva ápolt vagy, nőként meg légy szőrtelen MINDENHOL, sminkelj, szedesd a szemöldököd, de manapság már inkább festesd is, legyen ápolt a körmöd, de ne csak a kezeden (!), légy mindig illatos, úgy néz ki a hajadat is kiengedve kell hordanod,mert már az is igénytelenség,ha összefogod+legyél mindig csinos harisnyás, mert a fiúk ezt kedvelik :)

Milyen surmók vagytok.

2016. márc. 16. 12:46
 49/82 anonim ***** válasza:
100%
November óta nem tudtad megoldani a helyzetet?
2016. márc. 16. 18:31
 50/82 anonim ***** válasza:
6%

azert durvak a kommentek:D

de rajottam mar miert nem kepviseli senki a masik oldalt. kovezzetek meg, pontozzatok le, de en kimondom: a gyakori az nem a modellanyokrol hires...:D

szoval ezt kb minden derekban kicsit folosleggel kuzdo no magara vette. es bocsassa meg a vilag de valszeg sokakkal szakitottak mar azert mert egy kapcsolat elejen adtak magukra utana meg elhagytak magukat!

amirol szol a kerdes is, hogy elhagyja magat valaki! mast folosleges belemagyarazni.

2016. márc. 16. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!