Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy félcigány? Mért nem értik meg? Mit csináljak?
Na én vagyok megint akinek 4éve van cigány barátja!!!
Ne haragudj meg de az én barátom 4év alatt nem csinált fel!!Lett volna rá esély és ő vett nekem 72órás tabit!
3szakma van a kezében!Dolgozik rendes fiú!
A családja is dolgozik!
És ők se esznek embert engem meg végkép nem darabolnának fel!
Annyi naiv ember hogyha cigány akkor már rossz!
De azzal a ténnyel senki nincs felvilágosulva hogyha azt nézzük a börötökben megoszlanak odakerült pár magyar ember is és nem csak a cigányok!
A segélyeseknél is állnak magyar emberek is!
Nem szabad igy itélkezni!
Ha ez a lány igy gondolja akkor eggyüt lesz vele!
És gondolom hogyha nem jó a kapcsolat ott hagyja nem fog vele maradni!
De ha itt most mindenki a rosszat mondja és lebeszélik a lányt lehet hogy sajnálni fogja majd mert látni fogja hogy az a fiú milyen rendes odaadó!
Csak ennyit akartam mondnai!
És azt szeretném kérdezni hogy azóta van valami változás?
akkor csak nézz be 1 börtönbe lehet h van ott magyar de mennyi? és mennyi nem magyar... segélynél is ugyan ez.
mind1 éncsvak sajnálni tudlak osztottam az "eszet" de legközelebb már "őtet" is szidnám.
Szia!Nekem több mint 2 éve van cigány barátom.Nagyon jól megvagyunk,a szüleim tiltanak az elejétől fogva...
Veletek mizujs?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!