Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj, hogy félcigán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, hogy félcigány? Mért nem értik meg? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
16éwes vagyok és tetszik egy félcigány srác:) Tőlem egy évvel idősebb.Kisebb korunkban ismerkedtünk meg mert egy korterembe voltunk a korházba kb.:4-5 éves lehettem akkor már "szerettük" egymást olyan gyerekkori szerelmem volt...És most több mint 10 év után felkeresett...:)Mostanság beszélgetünk elég sokat és nekem tetszik és ugy veszek érszre hogy én is tetszem neki..:) Ez eddig nagyon jó meg minden de én egy olyan társaságba vagyok hogy akik nem nagyon kedvelik a cigányokat:( És teljesen máshogyan viselkednek velem amióta a sráccal beszélgetek:( Nem tudom , hogy mit csináljak kérlek segítsetek=) Kiváncsi vagyok sok embernek a véleményére=)(ja és én magyarlány vagyok)De én ugy érzem , hogy tudnám szeretni és hogy vele akarok lenni!!!
2010. márc. 19. 21:00
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
jo hát akkor sok sikert üdvözöllek a sz*r életűek klubbjában madjha a srác össze vissza midenkivel összjárkál egms tb a barátaival lóg és keményektartja h az utcán köpködve rohangálnak akkor boldoglehetsz igen az én barátom! megha majd azért lessz 8 ygereked h neki nekeljen dolgzni de a ygerekeka s egély is cigire költik akkoris igen az én gyerekeim! hadnesoroljam tovább tudnámmég a látottakból amiket tapasztaltam...
2010. márc. 21. 19:59
 22/27 anonim ***** válasza:

Na én vagyok megint akinek 4éve van cigány barátja!!!

Ne haragudj meg de az én barátom 4év alatt nem csinált fel!!Lett volna rá esély és ő vett nekem 72órás tabit!

3szakma van a kezében!Dolgozik rendes fiú!

A családja is dolgozik!

És ők se esznek embert engem meg végkép nem darabolnának fel!

Annyi naiv ember hogyha cigány akkor már rossz!

De azzal a ténnyel senki nincs felvilágosulva hogyha azt nézzük a börötökben megoszlanak odakerült pár magyar ember is és nem csak a cigányok!

A segélyeseknél is állnak magyar emberek is!

Nem szabad igy itélkezni!

Ha ez a lány igy gondolja akkor eggyüt lesz vele!

És gondolom hogyha nem jó a kapcsolat ott hagyja nem fog vele maradni!

De ha itt most mindenki a rosszat mondja és lebeszélik a lányt lehet hogy sajnálni fogja majd mert látni fogja hogy az a fiú milyen rendes odaadó!

Csak ennyit akartam mondnai!

És azt szeretném kérdezni hogy azóta van valami változás?

2010. márc. 21. 20:20
 23/27 A kérdező kommentje:
Hát azóta is beszélgetünk :) Most olyan jó mert oda költöztek abba a városba ahol én lakom így többet tudunk majd együtt lenni:) elhívtam bográcsolni de pont az nagy költöztek és mondta ,hogy nagyon sajnálja , hogy nem tud eljönni de mivel nincs tesója csak ő van egyedül és segítenie kell a butrokat cipelni:) Azt mondta , hogy máskor , hogy ha vmit csinálunk akkot szóljak neki és szívesen eljön:D Sokan azt mondtáák , hogy csak leakart rázni ...de figyelj hogy ha az mi költöznénk és fiú lennék akkor én sem hagynám hogy anyukám cipelje a nehéz butrokat... Am köszönöm hogy ilyen kedves vagy:)
2010. márc. 22. 07:30
 24/27 A kérdező kommentje:
19:59 lehet , hogy te már tagja vagy a szaréletüek klubbjában de én nem leszek tag . Legyél te nyugodtan!! Nem wagy semmi próbálod osztani az eszet közben meg ....
2010. márc. 22. 07:32
 25/27 anonim válasza:

akkor csak nézz be 1 börtönbe lehet h van ott magyar de mennyi? és mennyi nem magyar... segélynél is ugyan ez.

mind1 éncsvak sajnálni tudlak osztottam az "eszet" de legközelebb már "őtet" is szidnám.

2010. márc. 22. 10:50
 26/27 A kérdező kommentje:
hát benézted még mindig én vagyok és nem kell "őtet" szídni!!
2010. nov. 15. 13:58
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem több mint 2 éve van cigány barátom.Nagyon jól megvagyunk,a szüleim tiltanak az elejétől fogva...

Veletek mizujs?:)

2011. márc. 7. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!