Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg fogja szokni apa? Félcigán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogja szokni apa? Félcigány a barátom.

Figyelt kérdés

Apu iszonyuan ellenzi, hogy egy félcigány sráccal járok. Utálja a cigányokat, zsidokat, négereket. Félt tőlük, hogy nem tisztességesek. A barátom dolgozik, a családja szeret, befogadtak. Szilveszterkor tervezünk előszőr lefeküdni, de félek ha apa megtudja iszonyuan kiborul. Nagyon kedvelem a srácot. több éve együtt járunk suliba. Ismerem. Nem hazudik, nem lop, nem csal. Még puskázni se puskázik a suliban (hogy ilyen gyermeteg példát emlitsek)

L/19

2010. dec. 22. 17:31
 1/10 A kérdező kommentje:
A kérdést elfelejtettem kiirni...mit tanácsoltok? hogy tudnám megkedveltetni vele a párom? Apu kijelentette, hogy még a környékünkre se jöhet
2010. dec. 22. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Kénytelen lesz beletörődni! Apád,mint a hülye amcsi filmekbe,mikor rinyál,h fekete csávót hoz haza a lánya! Nem baj,te vagy a 21század Júliája!:DD

22/F

2010. dec. 22. 17:33
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Jaja, a baj általában ott kezdődik, ha el akarod hagyni, mert valami nem jó, vagy ilyesmi... De érezd jól magad, és ne legyen igazam...

Nem, nem egyhamar fogja megszokni.

2010. dec. 22. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Apukádnak igaza van. Mondjuk ha suliba jár a srác, az vmennyire biztató, de azért legyél vele nagyon óvatos!
2010. dec. 22. 17:36
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Dik a kancigány !
2010. dec. 22. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

A félcigány azt jelenti, hogy apja vagy anyja cigány? Amikor mondtad a szüleidnek, h ki a barátod, azt mondtad, h félcigány? Vagy látszik rajta, és egyből kitalálták? Ez nekem valahogy elég fura.

Szerintem ha megismeri, és rájön, hogy rendes a barátod, lassan majd átalakul a véleménye. Biztosan rossz most nektek, de neked kell szembeszállni a rasszista apáddal, ez a te feladatod. Ha meg szeretitek egymást, ne érdekeljen, h kiborul majd. Ha van esze, akkor majd rájön, h hiábavaló az aggódása és az elítélő véleménye.

21/l

2010. dec. 22. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Ragadj vele össze.

Apád helyébe lennék jól agyon verném azt is meg téged is.

A dugásért meg sztem jobb ha haza se jönnél.

18/F

2010. dec. 22. 17:40
 8/10 Moszuke ***** válasza:
100%

az én apám is azt vallja, hogy az ember bőre fehér és bőr van a p*csén, de akármilyen szélsőséges is... annyi intelligencia szorult belé, hogy tudja, hogy van kivétel (ami erősíti a szabályt)

próbáljatok erre rátapintani.

az srác egész családja becsületes, bla-bla stb...

hallottam már cigány embert szidni a cigányokat mert miattuk a normális cigányt is elítélik... szal.. csak hajrá:)

ha úgy gondolod kifogtál egy rendes cigányt akkor kitartást kívánok apáddal kapcsolatban!

2010. dec. 22. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Kérdés, hogy mit vársz magadtól. A romáknál a család nagyon fontos és főleg a nagycsalád. Ha min. 4 gyereket akarsz és otthon főzni + valami takarítói vagy mosogatói munkát végezni, akkor ideális. Ha egyetemi diplomát is tervezel, meg irodában szeretnél dolgozni, szeretnéd, hogy a férjed is besegítsen a háztartásban, stb., akkor nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz. Beszéltél egyáltalán ilyen témákról a pároddal és édesapáddal?
2010. dec. 22. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Vannak kivételek köztük is, de csak akkor kezdj vele ha télleg ő az az 1 aki becsületes.

És apudnak is be kell majd bizonyítania h rendes csak elfogadja egyszer.

De szerintem ez nem "faj" függő h elfogadja-e ha rendes akkor apádnak kötelessége elfogadni.

Vannak olyan párok ahol mindketten "fehérek" és mégse fogadják el a szülök a gyerek választottját

2010. dec. 23. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!