Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogja szokni apa? Félcigány a barátom.
Apu iszonyuan ellenzi, hogy egy félcigány sráccal járok. Utálja a cigányokat, zsidokat, négereket. Félt tőlük, hogy nem tisztességesek. A barátom dolgozik, a családja szeret, befogadtak. Szilveszterkor tervezünk előszőr lefeküdni, de félek ha apa megtudja iszonyuan kiborul. Nagyon kedvelem a srácot. több éve együtt járunk suliba. Ismerem. Nem hazudik, nem lop, nem csal. Még puskázni se puskázik a suliban (hogy ilyen gyermeteg példát emlitsek)
L/19
Kénytelen lesz beletörődni! Apád,mint a hülye amcsi filmekbe,mikor rinyál,h fekete csávót hoz haza a lánya! Nem baj,te vagy a 21század Júliája!:DD
22/F
Jaja, a baj általában ott kezdődik, ha el akarod hagyni, mert valami nem jó, vagy ilyesmi... De érezd jól magad, és ne legyen igazam...
Nem, nem egyhamar fogja megszokni.
A félcigány azt jelenti, hogy apja vagy anyja cigány? Amikor mondtad a szüleidnek, h ki a barátod, azt mondtad, h félcigány? Vagy látszik rajta, és egyből kitalálták? Ez nekem valahogy elég fura.
Szerintem ha megismeri, és rájön, hogy rendes a barátod, lassan majd átalakul a véleménye. Biztosan rossz most nektek, de neked kell szembeszállni a rasszista apáddal, ez a te feladatod. Ha meg szeretitek egymást, ne érdekeljen, h kiborul majd. Ha van esze, akkor majd rájön, h hiábavaló az aggódása és az elítélő véleménye.
21/l
Ragadj vele össze.
Apád helyébe lennék jól agyon verném azt is meg téged is.
A dugásért meg sztem jobb ha haza se jönnél.
18/F
az én apám is azt vallja, hogy az ember bőre fehér és bőr van a p*csén, de akármilyen szélsőséges is... annyi intelligencia szorult belé, hogy tudja, hogy van kivétel (ami erősíti a szabályt)
próbáljatok erre rátapintani.
az srác egész családja becsületes, bla-bla stb...
hallottam már cigány embert szidni a cigányokat mert miattuk a normális cigányt is elítélik... szal.. csak hajrá:)
ha úgy gondolod kifogtál egy rendes cigányt akkor kitartást kívánok apáddal kapcsolatban!
Vannak kivételek köztük is, de csak akkor kezdj vele ha télleg ő az az 1 aki becsületes.
És apudnak is be kell majd bizonyítania h rendes csak elfogadja egyszer.
De szerintem ez nem "faj" függő h elfogadja-e ha rendes akkor apádnak kötelessége elfogadni.
Vannak olyan párok ahol mindketten "fehérek" és mégse fogadják el a szülök a gyerek választottját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!