Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy félcigány? Mért nem értik meg? Mit csináljak?
Fiatal vagy még...
Keress egy magyar fiút!
A cigányok vére nagyon erős, egy félcigánynál tuti hogy a cigány felé hajlik. Ezért biztos hogy cigányosan éli az életét.
Szóval, úgy értettem azt hogy erős, hogy pl: a gaz gyorsabban, és kipusztithatatlanul nő(cigány), és belepi nemes növényt(magyar).
Kövezzetek meg, de akkor is igy van! Ne, ne, ne, ne, ne!
én 1000 meg 1 szer átgondolnám h mit is tegyek (vele vagy sem) és csak akkor ha tényleg normális és a barátai is...
és inkább előrelátóbb lennék mint a pillanatra gondolnék (F)
kedwes 21:13-as író teljesen igazad van itt nagy képük van!!
Olyan jó , hogy vannak még emberek aki nem rasszísták:D És még az is jó , hogy tényleg vannak olyanok még , akik normélisan feltudják fogni a dolgokat:9
Köszönöm szépen :)
21:07 neked csak annyit , hogy te meg egy nomorék vagy!! Be vagy sz*rva a cigányoktól és csak azért írod ezt meg félsz!!
És ne fehércigányozz le nálad még különb vagyok és addig jó(Y)
Én 14éves voltam amikor összejöttem a "fél cigány barátommal" aki különb mint több száz másik! 4éve vagyunk együtt!!
Nekem is ellenezték egyik másik még most is!!
De azt elhiheted ha amiatt nem barát a barátmert neked más származásu a pasid akkor az sose volt barát és jobb is ha nincs!!
Ja és üdvözöllek a normális félcigányok barátnőjének klubjába hisz ha rendes normális jó gondolkodású, jó családú akik nem lopnak csalnak hazudnakakkor akadály?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!