Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj, hogy félcigán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, hogy félcigány? Mért nem értik meg? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
16éwes vagyok és tetszik egy félcigány srác:) Tőlem egy évvel idősebb.Kisebb korunkban ismerkedtünk meg mert egy korterembe voltunk a korházba kb.:4-5 éves lehettem akkor már "szerettük" egymást olyan gyerekkori szerelmem volt...És most több mint 10 év után felkeresett...:)Mostanság beszélgetünk elég sokat és nekem tetszik és ugy veszek érszre hogy én is tetszem neki..:) Ez eddig nagyon jó meg minden de én egy olyan társaságba vagyok hogy akik nem nagyon kedvelik a cigányokat:( És teljesen máshogyan viselkednek velem amióta a sráccal beszélgetek:( Nem tudom , hogy mit csináljak kérlek segítsetek=) Kiváncsi vagyok sok embernek a véleményére=)(ja és én magyarlány vagyok)De én ugy érzem , hogy tudnám szeretni és hogy vele akarok lenni!!!
2010. márc. 19. 21:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
ha normális, akkor szerintem semmi akadálya.
2010. márc. 19. 21:02
 2/27 anonim ***** válasza:
42%

Fiatal vagy még...

Keress egy magyar fiút!

A cigányok vére nagyon erős, egy félcigánynál tuti hogy a cigány felé hajlik. Ezért biztos hogy cigányosan éli az életét.

Szóval, úgy értettem azt hogy erős, hogy pl: a gaz gyorsabban, és kipusztithatatlanul nő(cigány), és belepi nemes növényt(magyar).

Kövezzetek meg, de akkor is igy van! Ne, ne, ne, ne, ne!

2010. márc. 19. 21:06
 3/27 anonim válasza:
67%

én 1000 meg 1 szer átgondolnám h mit is tegyek (vele vagy sem) és csak akkor ha tényleg normális és a barátai is...

és inkább előrelátóbb lennék mint a pillanatra gondolnék (F)

2010. márc. 19. 21:11
 4/27 anonim ***** válasza:
64%
úgy bírom ezeket majmokat aki itt a neten szidják a cigányokat, a való világban meg csak lapítanak mint sz*r a fűben. AMúgy meg szerintem ne foglalkozz másokkal, ha tetszik legyél vele, szegénynek nagyon rossz lenne, ha most azért hanyaglnád, mert félcigány
2010. márc. 19. 21:13
 5/27 A kérdező kommentje:

kedwes 21:13-as író teljesen igazad van itt nagy képük van!!

Olyan jó , hogy vannak még emberek aki nem rasszísták:D És még az is jó , hogy tényleg vannak olyanok még , akik normélisan feltudják fogni a dolgokat:9

Köszönöm szépen :)

2010. márc. 19. 21:16
 6/27 A kérdező kommentje:

21:07 neked csak annyit , hogy te meg egy nomorék vagy!! Be vagy sz*rva a cigányoktól és csak azért írod ezt meg félsz!!

És ne fehércigányozz le nálad még különb vagyok és addig jó(Y)

2010. márc. 19. 21:18
 7/27 anonim ***** válasza:
44%
Kapjátok be! Hej Hitler!
2010. márc. 19. 21:18
 8/27 anonim ***** válasza:
70%
az heil te tudatlan...
2010. márc. 19. 21:27
 9/27 anonim ***** válasza:
36%
"Hej Hitler" Ezen nagyot röhögtem :D:D Tükrözi a fasiszták értelmi színvonalát (itt helyesírás)
2010. márc. 19. 21:33
 10/27 anonim ***** válasza:
94%

Én 14éves voltam amikor összejöttem a "fél cigány barátommal" aki különb mint több száz másik! 4éve vagyunk együtt!!

Nekem is ellenezték egyik másik még most is!!

De azt elhiheted ha amiatt nem barát a barátmert neked más származásu a pasid akkor az sose volt barát és jobb is ha nincs!!

Ja és üdvözöllek a normális félcigányok barátnőjének klubjába hisz ha rendes normális jó gondolkodású, jó családú akik nem lopnak csalnak hazudnakakkor akadály?

2010. márc. 19. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!