Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon mi történhetett? Főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi történhetett? Főleg fiúk válaszára lennék kiváncsi, hátha ők jobban értik.

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, egy házibuliban megismerkedtem egy 23 éves fiúval, utána fölvett msn-re,nagyon jól elbeszélgettünk,szinte napi rendszerességgel. összefutottunk egy rendezvényen,ott is tök rendes volt, aztán msn-en célozgatott rá,hogy találkozzunk,kétszer meg is beszéltük,de közbe jött neki vmi. közben már telefonon is beszéltünk. majd bevitt a közeli városba kocsival,mert mindkettőnknek ott volt dolga,ott is elvoltunk. aztán nem jelentkezett. msn-en nem láttam vagy egy hónapja,pedig látom,hogy facebookon fent van. egyszer hívtam egy buliba ,arra egy nap múlva válaszolt,hogy nem lesz otthon.

mi történhetett,hogy csak így "kidobott az életéből"?

2011. júl. 29. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján még túl sok minden lehet.

- Valaki pletykálkodhatott rólad neki;

- találkozott valaki mással;

- érzi hogy lépnie kéne, de félénk, nem mer vagy nem tud és inkább kihátrál;

stb...

2011. júl. 29. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
az elsőnél a pont
2011. júl. 29. 14:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Bár én lány vagyok, én is elsősorban arra gondolok, hogy valaki mással találkozott, vagy valaki pletykált rólad. De persze az is lehet, hogy csak mostanában rossz kedve van, vagy nincs ideje, nem igazán van otthon. A legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle. Nem úgy, mintha számon kérnéd, csak pl. hogy "Valami baj van? Olyan furcsa vagy mostanában...".
2011. júl. 29. 14:36
 4/10 anonim ***** válasza:
menj el hozzá és beszélgess el vele ha valami rosszat hallott rólad kérdezd meg és mond hogy megváltoztál a mai világban nem a fiuktól kell várni mindent keresd fel személyesen és kiderül....
2011. júl. 29. 14:38
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! a baj az,hogy nem tudunk személyesen találkozni,nem egy városban lakunk,ő egy 20 km-re levő faluban és elég furcsa lenne,ha megjelennék ott.ott még nem tartottunk,hogy elmenjünk egymáshoz :S
2011. júl. 29. 21:52
 6/10 A kérdező kommentje:
ja,azt elfelejtettem: nem hiszem,hogy olyan sok dolga lenne,kb egy hónapja nem beszéltünk. és nem hiszem,hogy másik lány lenne a dologban,mert ismerősöm szokta őt látni elég gyakran,de mindig csak a haverjaival lóg.
2011. júl. 29. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem volt amúgy is valakije, csak kellettél önigazolásnak, hogy neki amikor csak akarja összejön a figyelemfelkeltés. MSN-ről pedig letörölt, amint szóvá teszed Facebookról is fog.

Csak köszönd meg az Életnek, hogy korán felismerted ezt.

2011. júl. 31. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
lehet, hogy meleg.
2011. júl. 31. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
beszélj vele. már csak miattunk is és írd le mi volt mer érdekel :P
2011. júl. 31. 23:10
 10/10 A kérdező kommentje:
nem meleg,és nem volt már jó ideje barátnője. próbáltm beszélni vele,ráírtam facebookon chaten ,de nem válaszolt :S de szólok ,ha netán sikerül:)
2011. aug. 1. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!