Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett? Mit tegyek?
hagyd ott. nem érdemes küzdeni érte. én megtettem egyszer és ráment az egészségem. nem bezsélve arrol hogy a rossz dolgokba belekeveredés rád is kihat és vezsélybe sodorhat. értsd pl. ha valami nem tetszik a rosszfiuknak simán zsarolhatják a pasidat veled.
ha otthagyod azáltal érezteted vele garantáltan hogy ez neked igy nem megy.én nem hinnék benne hogy egyhamar kilábal belöle. én már nem bizom iylen emberekben. egyszer elég volt.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Ment a zöld kéz! :)
Megfogadom amit írtatok, először megpróbálok beszélgetni vele... És ha nem megy... :( Nagyon rossz ez így. Én nem ebbe a férfibe szerettem bele.
Engem 13 évig hülyített, hogy megváltozik. De amikor munka után a haverokkal mentek a kocsmába és egyéb helyekre, érdekes módon a nekem tett igéreteit rögtön elfeledte.
Akármit is mond (ha leültetek megbeszélni), azt figyeld, hogy mit tesz! És az alapján dönts. De szerintem, ha már túl van azon a szinten, hogy képtelen kiválni a társaságból, ne sokat remélj, inkább előbb lépj ki, mint később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!