Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy félcigány? Mért nem értik meg? Mit csináljak?
Igazad van utolsó író NEM AKADÁLY:D
és gartulálok nektek a 4éwhez:D Még sok évet kívánok nektek boldogságban:D

Szia!
Nem számit,hogy cigány,félcigány vagy mi,csak rendes és tiszta legyen és persze szeressétek egymást!A cigánygyűlölő barátaid pedig nem is igaziak,ha emiatt máshogy viselkednek.Az igazi barátok mindig barátok maradnak!
Egyébként fehér nő vagyok és akkor is az a véleményem.Nekem nincsen sok barátom,mert azt tartom jobb egy ellenség,mint egy jó barát,mert az ellenség sose árul el,de a jó barát az igen!
Sose hallgass másokra csak a szivedre!:))))

Kedves Kislány!
Én már jóval idősebb vagyok Nálad. ( évig voltam egy cigány fiúval. Hát mit ne mondjak, volt sok jó, és mégtöbb rossz is. Szerettem/szeretem/, és úgy dobott el, hogy egyik nap még azt mondta szeret, és holnap találkozunk, aztán többé nem láttam. Még a cuccát is nálam hagyta:(.Mostam rá, főztem rá,és nagyon nagyon szerettem. Gondold meg, az ő vérmérsékletük, gondolkodásmódjuk eltér a mienktől.

Nagyon jól tudom, hogy valójában Heil!
Csak gyorsan irtam, és magyaritottam rajta.
Vagyok helyett is vok-ot szoktunk irni, mégsem röhögjük ki érte a másikat. A felsőfokú végzettségem is van, hamár az értelmi szinvonalnál tartunk.
Amúgy kedves kislány, nagyon jól tudom hogy mi szokott kisülni az ilyen kapcsolatokból.
Szüleid okkal fognak tőle tiltani, te meg hozzáköltözöl, mert ők "szemetek". Később ellógsz majd a suliból, de a szüleid továbbra is jó útra akarnak majd tériteni, ekkor jön majd az, hogy a kedves udvarlód fenyegetni fogja a szüleidet, mert téged nem hagynak békén. Esetleg tettlegesség lesz a vége. Te meg közben megszeretted a cigány életet, és eszed ágában sem lesz újra magyarok közt élni. Később még a Maunika Sau-ba is bekerültök.
Nem mondom, hogy igy lesz, de a cigány fiú-magyar lány kapcsolatok nagy része ilyen lefolyású.
De ha ennyi eszed van, akkor járjál cigánnyal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!