Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj, hogy félcigán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj, hogy félcigány? Mért nem értik meg? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
16éwes vagyok és tetszik egy félcigány srác:) Tőlem egy évvel idősebb.Kisebb korunkban ismerkedtünk meg mert egy korterembe voltunk a korházba kb.:4-5 éves lehettem akkor már "szerettük" egymást olyan gyerekkori szerelmem volt...És most több mint 10 év után felkeresett...:)Mostanság beszélgetünk elég sokat és nekem tetszik és ugy veszek érszre hogy én is tetszem neki..:) Ez eddig nagyon jó meg minden de én egy olyan társaságba vagyok hogy akik nem nagyon kedvelik a cigányokat:( És teljesen máshogyan viselkednek velem amióta a sráccal beszélgetek:( Nem tudom , hogy mit csináljak kérlek segítsetek=) Kiváncsi vagyok sok embernek a véleményére=)(ja és én magyarlány vagyok)De én ugy érzem , hogy tudnám szeretni és hogy vele akarok lenni!!!
2010. márc. 19. 21:00
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó író NEM AKADÁLY:D

és gartulálok nektek a 4éwhez:D Még sok évet kívánok nektek boldogságban:D

2010. márc. 19. 21:40
 12/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem számit,hogy cigány,félcigány vagy mi,csak rendes és tiszta legyen és persze szeressétek egymást!A cigánygyűlölő barátaid pedig nem is igaziak,ha emiatt máshogy viselkednek.Az igazi barátok mindig barátok maradnak!

Egyébként fehér nő vagyok és akkor is az a véleményem.Nekem nincsen sok barátom,mert azt tartom jobb egy ellenség,mint egy jó barát,mert az ellenség sose árul el,de a jó barát az igen!

Sose hallgass másokra csak a szivedre!:))))

2010. márc. 19. 21:49
 13/27 anonim ***** válasza:
Ígyvan,ne foglalkozz senkivel!Az én barátom nem félcigány,hanem teljesen cigány,és 2éve vagyunk együtt!eleinte titokban találkoztunk,de sejtették és elmondtam h mivan.Még ma sem fogadják el teljesen,de már nem szólnak bele.Szeretjük egymást,és megérte kiharcolni a szabadságot,hogy vele lehessek nyíltan!egy iskolába is járunk és senki nem szól nekem semmit miatta,igazából ha szólnának se érdekelne!na nem regélek itt neked,lényeg hogy ne törődj senkivel,ismerkedjetek meg jobban is hogy tudjátok tetszik e nektek a másik belülről is.Először csak barátkozzatok aztán majd kirajzolódik hogy mit szeretnétek:)sok sikert;)
2010. márc. 19. 22:03
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kislány!

Én már jóval idősebb vagyok Nálad. ( évig voltam egy cigány fiúval. Hát mit ne mondjak, volt sok jó, és mégtöbb rossz is. Szerettem/szeretem/, és úgy dobott el, hogy egyik nap még azt mondta szeret, és holnap találkozunk, aztán többé nem láttam. Még a cuccát is nálam hagyta:(.Mostam rá, főztem rá,és nagyon nagyon szerettem. Gondold meg, az ő vérmérsékletük, gondolkodásmódjuk eltér a mienktől.

2010. márc. 19. 22:04
 15/27 anonim ***** válasza:
8 évig=ez lemaradt
2010. márc. 19. 22:06
 16/27 anonim ***** válasza:
Félcigány és ezért ki kell taposni a belét!Minden normális ember így gondolja, ennyi, mit nem lehet ezen érteni?
2010. márc. 20. 04:21
 17/27 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tudom, hogy valójában Heil!

Csak gyorsan irtam, és magyaritottam rajta.

Vagyok helyett is vok-ot szoktunk irni, mégsem röhögjük ki érte a másikat. A felsőfokú végzettségem is van, hamár az értelmi szinvonalnál tartunk.

Amúgy kedves kislány, nagyon jól tudom hogy mi szokott kisülni az ilyen kapcsolatokból.

Szüleid okkal fognak tőle tiltani, te meg hozzáköltözöl, mert ők "szemetek". Később ellógsz majd a suliból, de a szüleid továbbra is jó útra akarnak majd tériteni, ekkor jön majd az, hogy a kedves udvarlód fenyegetni fogja a szüleidet, mert téged nem hagynak békén. Esetleg tettlegesség lesz a vége. Te meg közben megszeretted a cigány életet, és eszed ágában sem lesz újra magyarok közt élni. Később még a Maunika Sau-ba is bekerültök.

Nem mondom, hogy igy lesz, de a cigány fiú-magyar lány kapcsolatok nagy része ilyen lefolyású.

De ha ennyi eszed van, akkor járjál cigánnyal.

2010. márc. 20. 09:14
 18/27 anonim ***** válasza:
Jöjjetek össze nyugodtan.Remélem majd feldarabol egyszer és felzabál a kiccsaládjával együtt..
2010. márc. 20. 12:43
 19/27 anonim ***** válasza:
21:13: Nehogy azt hidd a cigányok keményebbek, ha leteríted azt a tagot, amelyik előszór előrántja a kést, a többi már fejvesztve menekül előled... Ennyi....
2010. márc. 20. 18:13
 20/27 A kérdező kommentje:
9:14 Én még erre azt szeretném mondani, hogy sztem nem lenne így mert az én szüleim régóta ismerik az ő szüleit jóba vannak egészen pici korunk óta...Én is ismerek egy két lányt aki cigánnyal jött össze és volt aki tényleg így járt...De ez a srác más (mondjuk minden lány azt mondja h az övé más nem olyan mint a többi) De a szülei is rendesek és csak pici cigány vér van benne mert az apukája tiszta magyar az anyukája a félcigány!
2010. márc. 21. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!