Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csaltál már/csaltak már meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltál már/csaltak már meg? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Engem barátnőm...3 hónaposak voltunk...rá 3 hónapra mondta el,kikényszerítettem belőle...mostanára feldolgoztam,de néha előtör és fáj...

-A történetről annyit,hogy táborba volt az exel és pettingeltek az egyik este...

Veled hogy történt?

2010. márc. 15. 00:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Énmég nem csaltam meg egyetlen egy csajomat sem. Engem viszont már igen és rögtön lapátra is került mindkét csaj, az egyik gyereket meg szétkaptam.

Én ugy vagyok vele, h ha a hütlenség nem válóindok akkor nemtom miaz. Félre ne érts, nem bántani szeretnélek sem a barátnődet, de sok igazság van abban amit az előttem szólók irtak. Csak kiváncsi vok (mondtad a csajod olvasni fogja ezt) Ha nem olvasná el,akkor mit irtál volna le erről a dologról, mert szerintem némiképp változna a véleményed. Csak gondolom nem igy mentél utánna oda hozzá h : ,, tudom szivem előfordul semmi baj" mert ezt kétlem. Persze az ember esendő,de én akkor is ugy vok vele,hogy ha nekem más tetszik meg, akkor inkább megmondom az aktuális hölgynek, h fighy szivi ez van kész(de a gerinc ott van akkor is ha megbántom mert igy kevésbé fog haragudni, mintha félre kefélnék) ha meg szeretem a párom, akkor nem kell rajta kivül más. 21F

2010. márc. 17. 20:53
 22/29 anonim ***** válasza:
hát te kérdező olyan vagy mint a volt pasim borzalmas inkább dobtad volna ki azt a csajt most neked meg neki is rossz..én nekem nincs megcsalós sztorim de volt egy olyan eset az exemmel h ő leakarart szoktatni a cigiről hát amikor ő távol volt én rágyujtottam persze azonnal megérezte és onnantol ő is "terrorba" tartott mint most te a barátnődet ő is ugyan ezt mondta h cserébe kér vmit és ellenőrizni fogja a dobozom h hányat szívok egy nap de szerettem és elviseltem de kezdtek jönni az újabb ilyen problémák és mindenér várt vmi cserébe na nekem onnantol elegem lett és repült a csajod is megfogja unni ne félj h ezt csinálod vele...
2010. márc. 17. 21:16
 23/29 anonim ***** válasza:
mer terhes vagy
2010. márc. 17. 21:21
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem csaltam meg még soha a párom, mert ha szeretem akkor nem vonz, hogy megcsaljam ha meg nem szeretem akkor meg megmondom neki, hogy "vége, bocs"... Engem egyszer csalt meg a nőm egy számomra csak látásból ismert sráccal, egy buliban a szemem előtt smároltak, a csajnak megmondtam ott helyben hogy vége meg stb., a sráccal meg kimentem "elbeszélgetni", konkrétan eltörtem a kezét, és azóta mindig köszön ha meglát...
2010. márc. 17. 21:39
 25/29 anonim ***** válasza:
Én azt vallom, hogy ha egy kapcsolatban megcsalás történt, nincs értelme tovább folytatni. Én soha nem csaltam meg egyik barátomat sem. Engem egyszer csaltak meg, de amint kiderült eldobtam azt a 2és fél évet amit együtt voltunk... Nem értem az olyan embereket, hogyan tudnak úgy tovább együtt lenni, miután megcsalta egyik a másikat...
2010. márc. 17. 21:39
 26/29 anonim ***** válasza:
sose csaltam meg a barátomat, és tudom hogy nem is fogom, és ő se csalt meg, ismerem annyira, meg mindkettőnknek az első normális kapcsolatunk, és egy pasim/csaja volt, de velük nem műlödött, az ex mindenkivel kavart :D azt hittem szerelmes vagyok belé, de az nem szerelem volt, csak annyi, hogy egy nagyon jó pasi volt velem de csak szexet akart, nem kapott meg, kis aljas voltam :P
2010. márc. 17. 21:42
 27/29 anonim ***** válasza:
hát nemtudom, igaz, hogy mindenkinek jár egy esély, de ha a barátom csak megölelne vagy puszilna egy másik lányt, már akkor is dobnám.és ez nem túlzott féltékenység, a mi kapcsolatunkban ez így megy, de kinek hogy:)
2010. márc. 17. 22:59
 28/29 anonim ***** válasza:
ha egyszer megtette, meg fogja megint. én az ilyenben már nem bíznék (ahogy írtad, te sem bízol). viszont itt megint egy ellentmondás: szerintem egy jól működő kapcsolat alapja a bizalom. ha az nincs meg, akkor teljesen mindegy, hogy mit csináltok. az, hogy "elmondatod" vele, hogy mit csinált (úgymond tudsz mindenről ami vele történt) az pedig egy olyan dolog, hogy mindenki azt mond, amit akar...
2010. márc. 17. 23:44
 29/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi összes választ.Látom mindenki hasonlóan látja ,vélekedik ezekről.Szórul szóra én is átgondoltam az összes opciót,amiket ide leírtatok,és bevallom,hogy a mai napig van 1-2 kérdés,amiken el-el gondolkodom.

Ilyen pl a bizalom,ami tényleg az egyik fő alapja egy párkapcsolatnak

-Avagy a túlzott féltékenység,ellenőrzés,stb...de ő mondta,hogy neki így is jó...ő akarta,nem én.

De szerintem az ember képes változni...ha akar.

Bízom benne,hogy megváltozott.És ha esetleg másba lesz szerelmes egy idő után,nem fogok azzal jönni,hogy 'de megígérted' 'azt hittem,szeretsz'...egyet kértem tőle,hogy legyen benne annyi gerinc,hogy szóljon előtte.

Remélem ez mindennyiunkat elgondolkodtatta és mégtöbb kérdést vetett fel...

Még egyszer köszönöm mindenkinek.

f/16

2010. márc. 18. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!