Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csaltál már/csaltak már meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltál már/csaltak már meg? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Engem barátnőm...3 hónaposak voltunk...rá 3 hónapra mondta el,kikényszerítettem belőle...mostanára feldolgoztam,de néha előtör és fáj...

-A történetről annyit,hogy táborba volt az exel és pettingeltek az egyik este...

Veled hogy történt?

2010. márc. 15. 00:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

00:36

Igen,én is pont így látom...Játszadozott,játszottak vele,élvezte és félt tőlem,miután rájött mit tett.

Nem azt érdemli,amit most kap tőlem,de ijen az élet. Utáltam őt,egy utolsó kis senkinek tartottam...de nélküle nem tudok boldog lenni,ez van. Papucs vagyok,felvállalom,ezt teszi velünk a szerelem...

(Am minden szavaddal egyetértek)

2010. márc. 15. 00:44
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
nem tudsz nélküle boldog lenni...mindjárt elbőgöm magam.Mennyi idős is vagy?16Mennyi ideje vagytok együtt?6 hónap.Ez már örök szerelem.16 éves korodig hogy éltél nélküle?És utána hogy fogsz ha esetleg kidob?Öngyi leszel?egy-két hónap múlva le se fogod sz@rni(méltóan kezeled)boldog leszel másokkal,akik nem verik ki JÓskapistáknak amíg te messzi távolról írod a szercsizlek-es SMS-eket.Félt tőled miután rájött mit tett,de nem szeretett eléggé,hogy ne tegye meg.és közben amíg te otthon törölgetted a fényképét ájtatos tekintettel,addig ő egy f@ßßal a kezében nem volt magánál,káprázat bocsájtódott rá,majd amikor valami fehér folt fröccsent rá felriadt,hogy :úristen mit tettem!de volt pofája hónapokig titkolni,biztos viharoki dúltak belül.azért kellett kikényszeríteni,hogy elmondja,mert annyira gyötörte a bűntudat.Meg is érdemled,ha ilyenek nélkül nem tudsz boldog lenni.Ez nem szerelem vaksága ,ezt úgy hívják:A punciszőr elhúzza azt,amit hat igás ökör se tudna.Majd felnősz srác és kialszod az ilyen nőket.egyik nő(és férfi se)éri meg hogy ezek után a lábadat töröld bele
2010. márc. 15. 01:05
 13/29 A kérdező kommentje:

Jájájáj apukám,megérdemlem.

Mivel csak egy kis tapasztalatlan 16 éves kis szarosvagyok,akit könnyű lenézni,mert a bbarátnője ribanc.

Igen,a seggébe vagyok és minden másodpercéről tudok,nincs előttem titka és lehetetlen,hogy legyen...ha gyanús lenne,lenyomoznám.Ameddig tudom minden lépését,addig nincs baj.

Szar,és rossz ilyen tudattal élni és igen,papucs vagyok,de leszarom.

Fel merem vállalni,hogy ettől függetlenül szeretem és nem fogom őt megcsalni,segítek neki,küzdök érte,ameddig csak lehet.

Ha megcsalna,tudom mi a teendőm,és az neki jobban fog fájni,ezt ő is jól tudja.

Könnyű lehrrogni azt,aki még érez érzelmeket.És nem vagyok olyan szupcsi csávó,hogy eremet vagdaljam csajok miatt,legyen az bármennyire fontos.Szerelmes vagyok,de nem hülye...kevés köztük a különbség,de mégse egyezik a kettő!

2010. márc. 15. 01:15
 14/29 anonim ***** válasza:

Kb.17 éves voltam amikor megcsaltam a barátomat 2 év után(én le is feküdtem mással sajnos, csak hirtelen fellángolásból, és úgy éreztem az a fiú törődik velem). Észrevette rögtön akkor párom hogy nincs minden rendben velem így elmondtam neki, kiakadt iszonyúan de megbocsájtott. Nem emiatt mentünk szét de még tartjuk a kapcsolatot, nemrég engem is megcsalt mostani párom. Nem törődtem eleget a fiúval..megkaptam azt amit exem régen.

Nem tudom hova rakni az érzést, hogy még mindig lelkiismeret furdalás, vagy tisztelet a bűnbocsánatért amit érzek iránta, hogy bírta ezt elviselni és ennek ellenére elfogadni engem..fel is hívtam hogy a héten találkozzunk és adjon tanácsot:) Nem akarok rögtön pálcát törni afölött egy olyan ügyben amiben én is nyakig benne voltam.

24 lány

2010. márc. 15. 02:10
 15/29 anonim ***** válasza:
00:37 vagyok. "Igen,a seggébe vagyok és minden másodpercéről tudok,nincs előttem titka és lehetetlen,hogy legyen..." hogy lehet így élni??? akkor inkább dobtad volna...ez nem kapcsolat, börtön. Neked is, megjegyzem, mert rengeteg energiádat laköthati, hogy ellenőrízd a csajszit. én ezt tuti nem tűrném a helyében, megmondanám, hogy ha nem tudsz megbocsájtani, akkor szakítsunk, ha meg igen, akkor ne őrízz, mint egy rabot...
2010. márc. 15. 08:27
 16/29 anonim ***** válasza:
ja, és még annyi, hogy annyira okosnak meg ne képzeld magad. aki meg akar csalni, meg fog, ha a csuklódhoz bilincseled a kezét, akkor is. inkább keress olyat, aki nem tesz ilyet, ha nem tudsz benne megbízni.
2010. márc. 15. 08:29
 17/29 A kérdező kommentje:

08:27

Megbeszéltük.Én mondtam neki,hogy nem bízom benne ,minden lépéséről tudni akarok.Ezt kértem 'cserébe' azért,hogy nyugodt legyek és ne kelljen mindig attól félnem,hogy nem tudom mit csinál...ő elfogadta ezt.Innentől kezdve ez már (elméletileg) nem probléma egyikőnknek sem.

De könyörgöm..a kérdésre kéne válaszolni!

2010. márc. 15. 11:17
 18/29 anonim ***** válasza:
arra már válaszoltam :) 00:37. ha belement, akkor jó, megérdemlitek egymást :)
2010. márc. 15. 13:27
 19/29 anonim ***** válasza:

Engem is megcsaltak, de most így visszagondolva nem is bánom,mert akk nem ismerem meg a jelenlegi páromat.

az egész úgy kezdődött h 3 hónapig jártunk és é szakítottam vele pont a 3 hónapos évfordulonkon, másnap felvett 1 csaj msnre h száljak le a pasijáról,és mondta a nevét is és én meg mondtam h épp tegnap szakítottam vele. megkérdeztem tőle h mióta vannak együtt és kiderült h már 4 hónapja,szal amikor velem elkezdett járni már 1 hónaposak voltak, és még azóta is járnak.

2010. márc. 15. 20:11
 20/29 A kérdező kommentje:
Az nem semmi...nem kevés velő van az exedben,de most komolyan... :D
2010. márc. 17. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!