Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltál már/csaltak már meg? Ha igen, miért?
Engem barátnőm...3 hónaposak voltunk...rá 3 hónapra mondta el,kikényszerítettem belőle...mostanára feldolgoztam,de néha előtör és fáj...
-A történetről annyit,hogy táborba volt az exel és pettingeltek az egyik este...
Veled hogy történt?
00:36
Igen,én is pont így látom...Játszadozott,játszottak vele,élvezte és félt tőlem,miután rájött mit tett.
Nem azt érdemli,amit most kap tőlem,de ijen az élet. Utáltam őt,egy utolsó kis senkinek tartottam...de nélküle nem tudok boldog lenni,ez van. Papucs vagyok,felvállalom,ezt teszi velünk a szerelem...
(Am minden szavaddal egyetértek)
Jájájáj apukám,megérdemlem.
Mivel csak egy kis tapasztalatlan 16 éves kis szarosvagyok,akit könnyű lenézni,mert a bbarátnője ribanc.
Igen,a seggébe vagyok és minden másodpercéről tudok,nincs előttem titka és lehetetlen,hogy legyen...ha gyanús lenne,lenyomoznám.Ameddig tudom minden lépését,addig nincs baj.
Szar,és rossz ilyen tudattal élni és igen,papucs vagyok,de leszarom.
Fel merem vállalni,hogy ettől függetlenül szeretem és nem fogom őt megcsalni,segítek neki,küzdök érte,ameddig csak lehet.
Ha megcsalna,tudom mi a teendőm,és az neki jobban fog fájni,ezt ő is jól tudja.
Könnyű lehrrogni azt,aki még érez érzelmeket.És nem vagyok olyan szupcsi csávó,hogy eremet vagdaljam csajok miatt,legyen az bármennyire fontos.Szerelmes vagyok,de nem hülye...kevés köztük a különbség,de mégse egyezik a kettő!
Kb.17 éves voltam amikor megcsaltam a barátomat 2 év után(én le is feküdtem mással sajnos, csak hirtelen fellángolásból, és úgy éreztem az a fiú törődik velem). Észrevette rögtön akkor párom hogy nincs minden rendben velem így elmondtam neki, kiakadt iszonyúan de megbocsájtott. Nem emiatt mentünk szét de még tartjuk a kapcsolatot, nemrég engem is megcsalt mostani párom. Nem törődtem eleget a fiúval..megkaptam azt amit exem régen.
Nem tudom hova rakni az érzést, hogy még mindig lelkiismeret furdalás, vagy tisztelet a bűnbocsánatért amit érzek iránta, hogy bírta ezt elviselni és ennek ellenére elfogadni engem..fel is hívtam hogy a héten találkozzunk és adjon tanácsot:) Nem akarok rögtön pálcát törni afölött egy olyan ügyben amiben én is nyakig benne voltam.
24 lány
08:27
Megbeszéltük.Én mondtam neki,hogy nem bízom benne ,minden lépéséről tudni akarok.Ezt kértem 'cserébe' azért,hogy nyugodt legyek és ne kelljen mindig attól félnem,hogy nem tudom mit csinál...ő elfogadta ezt.Innentől kezdve ez már (elméletileg) nem probléma egyikőnknek sem.
De könyörgöm..a kérdésre kéne válaszolni!
Engem is megcsaltak, de most így visszagondolva nem is bánom,mert akk nem ismerem meg a jelenlegi páromat.
az egész úgy kezdődött h 3 hónapig jártunk és é szakítottam vele pont a 3 hónapos évfordulonkon, másnap felvett 1 csaj msnre h száljak le a pasijáról,és mondta a nevét is és én meg mondtam h épp tegnap szakítottam vele. megkérdeztem tőle h mióta vannak együtt és kiderült h már 4 hónapja,szal amikor velem elkezdett járni már 1 hónaposak voltak, és még azóta is járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!