Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk, csaltak már meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk, csaltak már meg titeket? Miért, és hogy derült ki?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 15:34
 1/10 napietus ***** válasza:
100%
egyszer, nem érdekelt, hogy miért, úgy derült ki, hogy a nő elmondta, ő meg beismerte mert nem tehetett mást.
2011. okt. 20. 15:35
 2/10 menta34 ***** válasza:
28%
Etus, etus ... azt hittem te tökéletes vagy ;)
2011. okt. 20. 15:38
 3/10 A kérdező kommentje:
a tökéletes etust megcsaltál? :) de ugye nem ő a mostani férjed?
2011. okt. 20. 15:38
 4/10 napietus ***** válasza:
50%
tökéltes is vagyok :) ő egy barom volt, kérdezte, megbocsátok-e, mondom ja (nem vagyok haragtartó). majd én is megcsaltam (nm bosszúból, jó pasi volt és ezek után nem volt ami visszatartson), elmeséltem neki milyen volt, aztán kiraktam :D
2011. okt. 20. 15:42
 5/10 A kérdező kommentje:
hat jol is tetted.. :)
2011. okt. 20. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

3 évig együtt éltünk. 2 hónapig csalt a munkatársával, aztán a születésnapom előtt bejelentette, hogy vége, mert tetszik neki az egyik kolléganője...

Aztán bementem a melóhelyére (interspar). Ő aznap nem volt bent, én meg amióta megnyitott, mindig ott vásároltam. (Nem ott jöttünk össze, ő utána került oda.)

Ott az egyik pletykafészek nő elmondta, hogy úgy sajnálja, hogy ez történt velem, el sem tudja képzelni mit tenne, ha megtudná, hogy ennyi ideig csalták...ott helyben rosszul lettem, de annyira, hogy alig találtam el a kasszáig..

Hát így derült ki.

2 nap múlva a születésnapom reggelén összecsomagolt és elment.

2011. okt. 20. 20:21
 7/10 A kérdező kommentje:
sajnálom, és most van valakid? hány éves vagy? azt hiszem h veled szoktam nagyon sokszor egyetérteni a válaszadásnál :)
2011. okt. 20. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

22 vagyok. Tavaly februárban történt ez, akkor voltam 21. Van valakim, de a mai napig kikészülök, ha meglátom...Ha véletlenül összefutunk a városban, elfordul!! Még neki áll feljebb...

A kikészülést úgy kell érteni, hogy szó szerint rosszul leszek. Volt rá példa, hogy felszálltam a buszra (csak az első ajtón lehet), és megláttam, hogy a 2. ajtó mögött ülnek azzal a nővel. Visszalépni nem tudtam, mert jöttek mögöttem, le akartam szállni a következő ajtónál, de elájultam...

2011. okt. 20. 23:35
 9/10 A kérdező kommentje:
jaj, azért ennyire nem szabadna még mindig magadra venned. :(
2011. okt. 20. 23:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom. Az a legbántóbb, hogy ezek után ő játssza a sértődöttet, és köszönni sem képes, inkább elfordul.
2011. okt. 20. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!