Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, csaltak már meg titeket? Miért, és hogy derült ki?
3 évig együtt éltünk. 2 hónapig csalt a munkatársával, aztán a születésnapom előtt bejelentette, hogy vége, mert tetszik neki az egyik kolléganője...
Aztán bementem a melóhelyére (interspar). Ő aznap nem volt bent, én meg amióta megnyitott, mindig ott vásároltam. (Nem ott jöttünk össze, ő utána került oda.)
Ott az egyik pletykafészek nő elmondta, hogy úgy sajnálja, hogy ez történt velem, el sem tudja képzelni mit tenne, ha megtudná, hogy ennyi ideig csalták...ott helyben rosszul lettem, de annyira, hogy alig találtam el a kasszáig..
Hát így derült ki.
2 nap múlva a születésnapom reggelén összecsomagolt és elment.
22 vagyok. Tavaly februárban történt ez, akkor voltam 21. Van valakim, de a mai napig kikészülök, ha meglátom...Ha véletlenül összefutunk a városban, elfordul!! Még neki áll feljebb...
A kikészülést úgy kell érteni, hogy szó szerint rosszul leszek. Volt rá példa, hogy felszálltam a buszra (csak az első ajtón lehet), és megláttam, hogy a 2. ajtó mögött ülnek azzal a nővel. Visszalépni nem tudtam, mert jöttek mögöttem, le akartam szállni a következő ajtónál, de elájultam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!