Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK, LÁNYOK! Szerintetek elcsesztem?
A barátnőmnek tetszik egy srác, aki most kilencedikes. Mi 14 évesek vagyunk. Nem ismerjük a srácot, csak látásból, és elhatározta a bnőm, hogy ma odamegy a sráchoz. Csakhogy nem merte, ezért kitaláluk, hogy én leszólítom, és a beszélgetésbe majd ő is beleszól. Csak hogy nem merte, így néhány mondat után már hagytam az egészet:
-Szia, nem neked van bandád az xy-nal?
-De, nekem!
-Felléptetek már valahol? (ezt kellett volna a bnőmnek mondania, és innentől ő beszélhetett volna
-Nem, még nem... Amúgy honnan tudod?
-Ja, láttam a facebookon a képeket. (Mondhattam volna, hogy szívesen megnéznélek titeket, de az félreérthető lett volna)
Szerintem a srác most azt hiszi, hogy nekem tetszik ő... Mit csinálhatnánk még, hogy beszélgetésbe kezdjenek a barátnőmmel? Vagy hagyjuk az egészet? Kérlek titeket, hogy normális kommenteket írjatok.
úú képzeld el hogy én és a barátnőm pont így vagyunk hogy tetszik neki egy srác a kilencedikesek közül, de nem ismerjük és még most dolgozunk ki egy nagy tervet ( de sajnos az én barátnőm is eléggé bátortalan és nagyon fél) dolgozzatok ki valami tervet ti is és haladjatok szép fokozatosan, majd mikor már eljut oda a dolog te szállj ki a tervből és hagyd hogy a barátnőd egyedül próbálja megszerezni őt
pusszi: Jessina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!