Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?
Ide is beírom, ezt egyszer már kifejtettem :D
Szeretem az alacsony lányokat, szép arc, jó alak nálam mindent visz (+vállig érő haj). Nem kell, hogy túl sovány legyen. Az sem baj, ha sminkeli magát, de ne vigye túlzásba azért.
Belsőleg: Kerves, aranyos, érdeklődő, életvidám, mosolygós, jó ha lehet vele komolyan is beszélni, de vicclődni is. És ne legyen egy hülye p*csa. Álmaim nője, és akármilyen hihetetlen, eddig 2 ilyennel is találkoztam. -Egyikkel sem jöttem össze :( 17F
nekem a szöszik a kedvenceim..:P
vékony testalkat, tenyérbeillő cicik, feszes pici popo, gyönyörű, és feszes combok, gyönyörű lapos has...:P
barátnőm pont iylen, szoval huhhhimádom..:P
barna haj, kék szemmel, velem egy magas (180 cm) Mellméret inkább közepes vagy kicsi, túlsúly nélkül. Inkább elegáns mint szexi.
Egyéniségre: Komoly, opportunista, határozott, intelligens, szókimondó és szarkasztikus, enyhén domináns.
Íjászkodás előny de nem feltétel. magaméval hasonló világnézet.
XD és legyen bátor mint az oroszlán de jámbor mint a duka. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!