Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nektek milyen lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
pl. barna szemű, hosszú hajú, picit duci.. stb.
2011. okt. 28. 14:42
 1/9 anonim válasza:
Barna hosszu haj, sotet barna szem, sportos test, cici kics es kozepes kozott.
2011. okt. 28. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Feketics Szilivel együttérzek. :-)
2011. okt. 28. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Ide is beírom, ezt egyszer már kifejtettem :D

Szeretem az alacsony lányokat, szép arc, jó alak nálam mindent visz (+vállig érő haj). Nem kell, hogy túl sovány legyen. Az sem baj, ha sminkeli magát, de ne vigye túlzásba azért.

Belsőleg: Kerves, aranyos, érdeklődő, életvidám, mosolygós, jó ha lehet vele komolyan is beszélni, de vicclődni is. És ne legyen egy hülye p*csa. Álmaim nője, és akármilyen hihetetlen, eddig 2 ilyennel is találkoztam. -Egyikkel sem jöttem össze :( 17F

2011. okt. 28. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahá-űűűű, há jujujj!, a harmadikkal össze fogsz jönni.
2011. okt. 28. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Barna haj, zöld szem. vékony, de nem az anorexia szélén van. vicces, kedves, és szereti a perverz vicceket.Legalább mellig érő haj.
2011. okt. 28. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Külsőleg az ideál : [link]

Belsőleg : Fogadjon el magamért szeressen, a többit megoldjuk.

2011. okt. 28. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
szőke hajú, kék szemű, 175 cm-nél alacsonyabb, nem duci, de az eddigi összes barátnőm másmilyen volt, úgyhogy tök fölösleges folytatnom a felsorolást :D
2011. okt. 28. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem a szöszik a kedvenceim..:P

vékony testalkat, tenyérbeillő cicik, feszes pici popo, gyönyörű, és feszes combok, gyönyörű lapos has...:P

barátnőm pont iylen, szoval huhhhimádom..:P

2011. okt. 28. 16:04
 9/9 Ájron ***** válasza:

barna haj, kék szemmel, velem egy magas (180 cm) Mellméret inkább közepes vagy kicsi, túlsúly nélkül. Inkább elegáns mint szexi.

Egyéniségre: Komoly, opportunista, határozott, intelligens, szókimondó és szarkasztikus, enyhén domináns.

Íjászkodás előny de nem feltétel. magaméval hasonló világnézet.

XD és legyen bátor mint az oroszlán de jámbor mint a duka. XD

2011. okt. 28. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!