Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltál már/csaltak már meg? Ha igen, miért?
Engem barátnőm...3 hónaposak voltunk...rá 3 hónapra mondta el,kikényszerítettem belőle...mostanára feldolgoztam,de néha előtör és fáj...
-A történetről annyit,hogy táborba volt az exel és pettingeltek az egyik este...
Veled hogy történt?
a te sztoridhoz annyit h a bnőd egy ribanc már bocs a kifejezésért.
engem még am nem csaltak meg mert a csajoknak abból a rétegéből választok akiknek elég egyszerre egy srác is
:D
A csajomat jelen esetben nem illik bántani...ő is fogja olvasnia kommenteket (:
Kapott ő már eleget tőlem ezzel a témával kapcs...
Most kiváncsi vagyok,hogy veletek történt-e ilyen és ha igen,hogy éltétek túl?mi lett a vége?megbocsátás,szakítás,beszélgetés,stb?
f/16 vagyok
00:23 XDXD
na az a nemmindegy xD
00:23-as, jó hogy dobtad...egy egysejtőnek több agya van :)
kérdésre: a férjem, még jóval az esküvőnk előtt megcsalt, én visszaadtam (meglepett, de élveztem. ez anonim oldal, itt le merem írni...). szóval 1-1, azóta se csaljuk egymást (gondolom legalábbis, odáig nem süllyedek, hogy ellenőrízgessem. ő sem szokott engem). 5 éve vagyunk házasok :)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!