Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok meg a párotokat? Titeket csaltak már meg? Miért?
Pároddal vagy együtt vagy akivel megcsaltad? Mennyi idő után? Milyen idős voltál akkor és most? Hogy derült ki és mi volt a reakció?
Bocsi a sok kérdésért, de érdekelne, hogy mi vezet oda, hogy az egyikőjük félrelép és mit szól a másik fél.
Kort és nemet is léccy!
Nem.
Kb.3 honap után.
Kölcsönös csalás volt,azért mert szarul tanult és nem maradhatott fenn (vidéki) hanem haza kellett mennie tanulni. Szerzett vidéki szeretőt
Én:18,Ő:16 most én:25 Ő:23
Közös imerős mondta.
Valahogy érdektelenek voltunk,szerencsére.
25/F
Engem csaltak már meg, nagyon rosszul esett, mert bíztam benne, de megbocsájtottam és ennek az lett az eredménye, hogy kb. fél évvel később ő dobott engem.Soha többet nem bocsájtok meg ilyesmit senkinek.Tanultam belőle.Csak az a legrosszabb,hogy még mindig ugyanúgy szeretem.Azt mondják ez a szerelem.Csak sajnos nem érdemli meg az illető.
Szép az élet...:(
Volt barátnőm 1 éves kapcsolat során csalt meg amikor 6 hónaposak voltunk. Nem jöttem rá azzonalt de több tényező és a szakmám által sikerült rájönnöm hogy megcsalt.
Világ omlott össze bennem mivel mindig a kedvében jártam és nem voltrá oka hogy megcsaljon csak úgy hozta a sors.
Miután megtudtam tovább folytattam de csak ráfaragtam majd vége lett. 22/f
Egszer igen,a mostani opárpmat,nagyon megbántam de komolyan.
Én akkor 17 voltam,ő 19.Fél éve voltunk akkor együtt,csak egy csók volt de nálunk már ez is megcsalásnak számít.Oka:fogalmam nincs miért tettem.Bevalottam a páromnak már másnap,nembírtam a szemébe nézni...!
Nagyon bántotta de megbocsátott mert szeret és őszinte voltam.Azóta is együtt vagyunk (már 5éve),már jegyesként és együtt élünk.Én komolyan megbántam,és soha többé nem teszek ilyet mert a megcsalás és a hazugság nagyon csúnya dolog!
1. eset: Én csaltam meg a páromat,akivel 2 hónapja voltam.Másnap szakítottam vele,okot elhallgatva.
2. eset: Baráti körömből egy sráccal kerültem testközeli helyzetben,akinek volt bnöje.Megcsalta velem.
3. eset: Egy srácnak voltam a szeretője,akinek élettársa van.
4. eset: Lefeküdtem egy sráccal,akivel együtt dolgoztam,volt bnöje.Ejtette a nőjét miattam. Kb 2 hónapra rá engem csalt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!