Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok meg a párotokat? Titeket csaltak már meg? Miért?
Pároddal vagy együtt vagy akivel megcsaltad? Mennyi idő után? Milyen idős voltál akkor és most? Hogy derült ki és mi volt a reakció?
Bocsi a sok kérdésért, de érdekelne, hogy mi vezet oda, hogy az egyikőjük félrelép és mit szól a másik fél.
Kort és nemet is léccy!
A mostani páromat soha nem csalnám meg.Korábban volt,hogy előfordult.Általában azért csaltam meg másokat,mert nem foglalkoztak velem,bunkók voltak,vagy mert rájöttem,hogy ők is megcsaltak.Ma már nem tenném meg,inkább szakítanék a sráccal,mint hogy félrelépjek.Nagyon megbántam mindegyik alkalmat,nem kellett volna.Egyik barátom se jött rá,akinek utólag elmondtam,az tudja közülük.Háát eléggé ki voltak akadva,a legtöbbször szakítás lett a vége a dolognak,ami jogos és korrekt lépés volt ezek után.
21/L
Engem csaltak meg , több, mint 4 év után ( ebből 2 együtt élés volt ).
Úgy derült ki, hogy rajta kaptam a libájával az ágyunkban..a reakcióm ütöttem , míg mozgott (nem volt nehéz több,mint 10 év thai box után ) :) / erre utólag nem voltam büszke :S
Természetesen szakítás lett a vége, mi más .
ja és 22 voltam akkor.
28 /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!