Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiságból csaltátok meg párotokat? Hogy érzitek megtennétek?
Nekem alap hogy 1-2 hónapnál tovább 1 mellett nem bírom ki, de az én vagyok.
25/F
Nos nem érzem úgy,hogy képes lennék megcsalni a párom, ha lenne. Ahhoz nem is tudom mi kéne.... MEG ,ha már ott van a párom kiélem vele a perverz hajlamaim (amit lehet), én így vagyok vele...
15:06-hoz egy kérdés
Miért ne lenne lehetetlen,hogy valaki az elsővel maradjon? Ha megtudnak beszélni mindent nyíltan,
ráadásul kielégítik egymás vágyait stb, vagy is tudják nyújtani egymásnak ami kell ,akkor szerintem simán lehetséges.
Én eltudnám képzelni magamról,hogy az elsővel maradok, ha megfelelő személyisége van és kiegészít.
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek az tény legyen baráti vagy pár -kapcsolat, de az egyenlő azzal,hogy meg kell csalni? Vagy mi a szösz???
:O
Ez egy annyira hülye logika,h fáj.
kivételek mindig vannak!
Az utolsó válaszolónak kívánok minden jót, remélem rendbe jön az életed.
Köszi a sztoridat,véleményem szerint azért van benne tanúlság.
Az első barátomat csaltam meg. Nem kíváncsiságból, hanem bosszúból. A legjobb haverjával.(csók volt csak, de nekem az is megcsalásnak számít). Nagyon megbántam, bár annak a kapcsolatnak azért lett vége, mert ő is megcsalt engem és sikeresen apa lett a másik nőtől:S. De akkor is én megbántam.
Azóta egyik páromat sem csaltam meg. Attól rosszabb érzés nincs, mikor a szeretet férfi szerelmesen néz rád, benned meg ott van a tudat,hogy megcsaltad őt:S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!