Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiságból csaltátok meg párotokat? Hogy érzitek megtennétek?
Kiváncsiságból kipróbáltam a 3-as felállás mindkét verzióját még huszas éveim elején.
Azóta lenyugodtam.... :)
11:05-esnek köszönet a válaszért :)
Nekem még nem volt párkacsom és nem voltam szerelmes se, szóval annyira nem vagyok elmélyülve a dologba, de sokan mondják,h az ember kiváncsíságból meg kihülésből adódóan csalja meg a párját , ezért is kérdeztem.
Megjegyzem, szüleim 27 éve vannak együtt, anyukámnak apu volt az első és az egyetlen, sosem jutott volna eszébe, hogy mással...(ő és én nagyon közeli viszonyban vagyunk, sokat beszélgetünk mindenféle témáról, erről is, úgyhogy tudom, mit beszélek).
Ami engem illet, én 3 évig voltam együtt egy fiúval, nem ő volt az első barátom, de vele vesztettem el a szüzességemet. Néha megfordult a fejemben, hogy nincs tapasztalatom mással, és így kell leélnem az életemet, ha vele tervezem a jövőmet - de ez azért fordult meg a fejemben, mert nem volt köztünk valami tökéletes a szexuális élet. Sok buktató volt, valahogy nem hangolódtunk teljesen egymásra, és ez nagyon rossz volt, mert érzelmileg nagyon kötődtünk egymáshoz, imádtuk a másikat. De hát a szexuális élet egy nagyon fontos része a kapcsolatnak. Mindenesetre nem csaltam meg egyszer sem, bármennyire feltámadt bennem időnként a kíváncsiság, nem lettem volna képes ilyesmire, mert nagyon-nagyon szerettem őt.
Végül más miatt ért véget a kapcsolat, úgyhogy most egyedül vagyok.
Azt akarom ezzel mondani, hogy - ahogy korábban valaki írta is - ha egy páros tökéletesen kielégíti egymást, akkor hiába az első az illető a másiknak, eszébe sem jutna a megcsalás, hiszen a partnerével nagyon jól megvannak ezen a téren is. Ha valakiben feltámad a kíváncsiság, ott már valami nincs rendben - pláne ha még tettlegességig is fajul a kíváncsisága. Ez az én véleményem.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!