Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtennétek a helyemben, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtennétek a helyemben, vagy inkább kihagynátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár mondatban a történet: együtt élek a barátommal, de nemrég szakítottunk, külföldön élünk így még lakik itt velünk egy pasi meg két csaj. A pasit már régebb óta ismerem, és mint kiderült nagyon bejövünk egymásnak, sokat beszéltünk erről, ő is vágyik a közelségemre, én is az övére. Viszont hazaköltözöm 1 hónap múlva, így nem tudom belebonyolódjak e vele valamibe, én sima csókra gondoltam, többet nem akarnék, mert nem akarom elkötelezni magam egy szakítás után....

Ti belebonyolódnátok egy csókba a helyemben?

Előre is köszi a választ!

2011. szept. 30. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

XDDDDDDDDD

egy csokba nem lehet belebonyolodniXDDD

az csak egy csok.aztán majd lesz valami. vagy nem...ha lefeküdnél vele se lenne bonyodalom hisz hazaköltözöl.

2011. szept. 30. 14:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom :) de ez olyan fura helyzet, mert ő többet is akarna, nekem se lenne ellenemre, de nem maradok így kint hogy szakítottam a barátommal....Lehet ez azért van mert a volt barátommal végig elég rossz volt minden, és hiányzik az amit mondjuk azzal a csókkal átélnék....
2011. szept. 30. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
csak azért szerintem ne gyere haza, mert szakítottál a barátoddal, ha amúgy meg minden okés ott kint. akkor meg ismerkedhettek :D
2011. szept. 30. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lenne fair a pasival szemben, hiszen ő is akar tőled valamit, és ezzel arra biztatod, hogy reménykedhet. Nem tudom, hogy végleg haza fogsz-e jönni, vagy csak ideiglenesen, de neki mindenképpen rossz érzés lenne. Lehet, hogy ettől ő már elkötelezve érezné magát, és várna, hogy visszamenj, de szerintem mondenképpen rossz érzés lenne neki. És neked is. Ha még vissaz akarsz menni, akkor pedig eddig neten tudjátok majd tartani a kapcsolatot, és még bármi lehet.
2011. szept. 30. 14:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Persze majd egy házban élek velük :D nem ez nem jó így....

Nem tudom, lehet ez normális vagy mégse, de úgy érzem 2,5 éves kapcsolat után, amelyben egy olyan emberrel voltam együtt akire a végén már nem tudtam férfiként tekinteni, mert 26 éves a volt barátom de kb mintha 13 lenne....úgy érzem kipróbálnék pár embert, élvezném azt hogy szabad vagyok....ezért is lenne kedvem "belebonyolódni" kicsit ebbe! Ez gáz?

2011. szept. 30. 14:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem lenne fair vele szemben sem, de tudja hogy nem akarom magam elkötelezni, mert most szakítottam....ő itt kint társkeresőn próbál meg keresgélni, ő is szakított a barátnőjével kb 2-3 éve, azóta egyedül van, néha összeakad pár csajjal....Szerintem valamilyen szinten neki is jót tenne ez, mert amikor beszélgetünk neten, akkor elég bátrak vagyunk, őszintén beszélgetünk, és mondta hogy neki így is izgalmas a dolog, csak ő közelebb akarna kerülni....de tudja hogy hazamegyek.
2011. szept. 30. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
hát ezt nektek kell megbeszélnetek! az a tuti. de ha csak játéknak akarod használni amig ö komolyat akar.... hát az kicseszés vele szemben.
2011. szept. 30. 14:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Ezt sztem ő se gondolja hogy komoly, mert én már megbeszéltem vele hogy ne várjon semmit tőlem, mert hazaköltözöm és nem gondolom meg magam. Ha ő is belemegy ebbe akkor már tudja hogy ez csak ennyi lesz!
2011. szept. 30. 14:51
 9/9 anonim válasza:
fiú vagy?
2013. júl. 7. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!