Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15,16,17 éves lányok! Csaltátok már meg a párotokat?
Józanul vagy sem? Elmondtad?
16/L
2 éve együtt vagyunk és nem csaltam meg.
16/L
Én 16,5 voltam mikor összejöttem a barátommal. Vele veszítettem el a szüzességem. Szerelmes voltam (és vagyok is belé), így eszem ágába se jutott soha, hogy megcsaljam. Nekem csak Ő kellett mindig, és az 1. perctől Vele képzelem el a jövőmet. Aki igazán szerelmes a párjába, az nem csalja meg, se józanul, se részegen. Ezt 15-16-17 évesen is így gondoltam, és most, 20 évesen is így gondolom. Nekem csak Ő létezik, és mindig csak Ő fog létezni. Szerintem ha valaki nem így van kapcsolatban, annak a kapcsolatnak semmi értelme. Se 16 évesen, se 26...
20/L
Ja és a barátnőim mondták el neki. Na azóta nem a barátnőim. Másnál zavart volna, de az vigasztalt, hogy annak idején ő is megcsalt. Na akkor kellett volna kirúgnom, csak sajnos gyenge voltam hozzá.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!