Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú/lány, akit úgy csaltak meg, hogy 100%-osan megbízott a barátnőjében/barátjában?
srác vagyok kicsit több mint fél éve szarvaztak fel.
A csaj visszament az akkori barátjához, és bár állítása szerint csak smároltak, sztem más is volt, mer könnyűvérűnek ismertem meg énis,...
MOndjuk egyik oka lehet hogy a távolság volt, de akkor is ha szeretett volna más lett volna a helyzet.
Utólag belegondolva, nem nemtettem volna érte semmit, mert jobb volt ez így.
A kérdésben van egy értelmezhetetlen szóösszetétel:
nők----> 100%-os bizalom
Na ez az ami nem létezik.
2O éves lány vagyok, és nem csaltam meg a páromat, sosem tennék vele ilyet, és tudom hogy ő sem. sok srácnak tetszek, válogathatnék most is, de nem tenném ezt meg vele.
amúgy másik dolog. én még azt sem szeretem, ha hozzám ér valaki más. pl a kezemhez vagy valami. mármint akkor, hogyha tudom, hogy bejövök neki, és akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!