Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lelkileg instabil. Vagy, hogy mondják. Mit tegyek?
A barátnőm velem egyidős és 1 hónapja járunk, viszont a testi közeledésnél, a kézfogásnál tovább nem mer menni.
Ennek az az oka, hogy a volt barátja megerőszakolta őt többször is, durván csókolta, ráerőltette a szexet, mikor nem volt rá kész. Semmi szerelem nem volt a kapcsolatukban, a barátnőm csak félt tőle, a srác meg csak a testére vágyott. A barátnőm nem mert szólni vagy szakítani és csak akkor szólt a szüleinek majd a rendőrségnek, miután a srác szakított vele. Akkor már nem tudott mit tenni a rendőrség, mert nem volt bizonyíték.
Ez olyan fél éve volt.
A barátnőm jár pszihólógushoz, de még mindig nagyonsok roham tőr rá. Van olyan is, hogy csak fogom a kezét, minden normális és ő egyszercsak, hirtelen megijed, elkezd remegni, a kezét nem meri elhúzni, de azonnal sírni kezd és könyörög, hogy ne bántsam, pedig én soha nem tenném, mert szeretem. Egyszer megpróbáltam megcsókolni és összeesett. Nagyon megijedtem én is. És sajnos hetente háromszor-négyszer a szobájába zárkozva zokog. A szüleit már ismerem és nagyon jól ki is jövök velük. De ilyekor nem tudom én se és a szülei se, hogy mit tegyünk... Az orvosa aztmondja, hogy csak idő és támogatás kérdése és megjavul az egész. Amúgy teljesen normális, önzetlen, szeretetreméltó lány.
Hogyan segíthetnék neki? Mit tegyek, ha zokogni kezd hirtelen? Mit tegyek a ezeknél a heti három-négy alkalmas dolgoknál?
NEM AKAROM CSAK AMITT ELHAGYNI, MERT NEKI ILYEN SORS JUTOTT, Ő NEM TEHET RÓLA ÉS NEM ÉRDEMLI MEG, HOGY EMIATT LEHAGYJAM ÉS SZERETEM ŐT SZÍVBŐL! (ezt azér mondom, mert olvasgattam az oldalt és sokszor mondtok olyanokat, hogy nincs mit tenni, hagyd el)
Köszi
17/F
Na jó, ez is egy 14 éves kérdés. Először is nagyon-nagyon szomorú ez a történet. Nem tudom menyi válasz van, és hogy milyenek, tehát úgy írok, mintha egy válasz se lenne "még" a kérdésen. Szóval ez egy brutál szomorú eset. Szerintem fontos neki mondani, de nem akármit. Az őszinte, szívből jövő mondataidat mond. Amire gondolsz akkor mikor valami ilyen dolog történik(azaz mikor rá jön ez a gond, a félelem.) Akár több év kérdése ez az egész, sőt, szerintem tényleg, akár 5-10 évig is eltardhat, egy pici félelem akár benne is maradhat. De türelemmel, és idővel javulni, szinte biztosan fog.
Na de meg is nézem a válaszokat...
[#43]
"miért nem nyomoz a rendőrség?"
Ez jó kérdés. Valószínű, hogy nem volt elég bizonyiték, nem volt olyan nyom, amin cselekedni tudnának. Ott állsz valahol, kö
rbe szakadék, ha leugrasz, akkor le van zárva a nyomozás. Nem tudtak tehát lépni az ügyben: ledobták az ügyet, azaz a fiók alsó részébe került, és kész.
[#47]
Folytatnám a szupi hímes tolyás ötleted, ha nem baj. Szóval, bánj úgy vele, mint egy törékeny hímes tolyással. Ha elég türelmes vagy, nehezebben fog összetörni, egyre vastagabb lesz. Valószínű, hogy ez megtörténik. Az már sajnos picit kevesebbszer történik meg, hogy teljesen levetkőzze a gátlásait, de ha tényleg erős, akkor bizony tömör vasba is állhat. De vigyázni kell, mert minél több vas öntés kerül a tolyásba újbol, mármint ugye amikor kiürül, és újátöltődik, annál gyorsabban fog tud elfolyni az a bizonyos vasöntés, egyre gyorsabban esik vissza a rossz állapotba, majd nem is termelődik újra a vas akár még saját magát is megkérdőjelezi, és egyszer csak a tolyás megreped, majd összeroppan: most már nem képes racionális tdöntést hozni, semmiben és senkiben nem bízik: öngyilkos lett.
Jáj! Ha ez igaz történet! Hát nem folytatódik tovább. Ez olyan, mint egy izgalmas film, ami a fordulópontnál vége szakad. Nem birom. Jaj. Ja, nem kellett volna megróbálni megölelni, ahogy mondtam, a legjobb a figyelem lett volna: csöndbe figyelni, és bólogatni, azzal mondva: jó, oké, igen, figyelek rád. Nem ilyenkor ráugrani... Na de tényleg sajnálom a történetet. Fú, amíg erre emlékezni fogok, addig nem nyugszom, hogy most mi történt. Lehet most te is otthon sírsz a szobádban, mivel elrontottad? Vegyek neked egy macit? :) Nyugi, túl vidám ember vagyok, emellet nagyon felemelő érzés volt a történet, amikor jó volt a sztori, de amikor "elrontottad", azaz tudatlanul nem cselekettél jót, akkor bizony eléggé szomorú lettem, és az a gond, hogy ez nem film. Ez nem film, hanem két fiatal, akik 14 évvel ezelött, amikor én csak 1 évesen gügyögtem a kiságyamban, ők ilyen életet éltek át. De most is van ilyen páros. Mindig van ilyen páros. A nagy világban anyi változó dolog történik, anyi külömböző dolog történik, 8 milliárd emberi szempontból, és ez felfoghatatlan, és a rossz helyzetek szomorúak is. Ja, de most már csak 7999999999-valaki meghalt, hupsz, de született is... stb... Szörnyű menyi eset van a világban, ami megmenthető lenne vagy megmenthető lett volna egy jó tanáccsal, vagy időben cselekvéssel. Sajnos nem tudtam 1 évesen feljönni ide, bárcsak fel tudtam volna, bár ha a 70-edik válasz is megszületett, utánna már lehet, én se kaptam volna több választ. Vajon mi lehet ezzel a csodás két emberrel?
:,(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!