Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm lelkileg instabil....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm lelkileg instabil. Vagy, hogy mondják. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőm velem egyidős és 1 hónapja járunk, viszont a testi közeledésnél, a kézfogásnál tovább nem mer menni.

Ennek az az oka, hogy a volt barátja megerőszakolta őt többször is, durván csókolta, ráerőltette a szexet, mikor nem volt rá kész. Semmi szerelem nem volt a kapcsolatukban, a barátnőm csak félt tőle, a srác meg csak a testére vágyott. A barátnőm nem mert szólni vagy szakítani és csak akkor szólt a szüleinek majd a rendőrségnek, miután a srác szakított vele. Akkor már nem tudott mit tenni a rendőrség, mert nem volt bizonyíték.

Ez olyan fél éve volt.

A barátnőm jár pszihólógushoz, de még mindig nagyonsok roham tőr rá. Van olyan is, hogy csak fogom a kezét, minden normális és ő egyszercsak, hirtelen megijed, elkezd remegni, a kezét nem meri elhúzni, de azonnal sírni kezd és könyörög, hogy ne bántsam, pedig én soha nem tenném, mert szeretem. Egyszer megpróbáltam megcsókolni és összeesett. Nagyon megijedtem én is. És sajnos hetente háromszor-négyszer a szobájába zárkozva zokog. A szüleit már ismerem és nagyon jól ki is jövök velük. De ilyekor nem tudom én se és a szülei se, hogy mit tegyünk... Az orvosa aztmondja, hogy csak idő és támogatás kérdése és megjavul az egész. Amúgy teljesen normális, önzetlen, szeretetreméltó lány.

Hogyan segíthetnék neki? Mit tegyek, ha zokogni kezd hirtelen? Mit tegyek a ezeknél a heti három-négy alkalmas dolgoknál?

NEM AKAROM CSAK AMITT ELHAGYNI, MERT NEKI ILYEN SORS JUTOTT, Ő NEM TEHET RÓLA ÉS NEM ÉRDEMLI MEG, HOGY EMIATT LEHAGYJAM ÉS SZERETEM ŐT SZÍVBŐL! (ezt azér mondom, mert olvasgattam az oldalt és sokszor mondtok olyanokat, hogy nincs mit tenni, hagyd el)

Köszi

17/F

2010. márc. 14. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 A kérdező kommentje:

Bírni fogom, mindent megteszek Érte, hogy jobb legyen.

Az elterelős dolog viszont jó ötlet!

2010. márc. 15. 00:14
 22/77 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nehéz lehet neki, de én az eset után ismeretm meg közvetlen és eleinte félt tőlem, de aztán én belészerettem, de nem mondtam le neki pont emiatt, hogy nem kéne rögtön kapcsolat...viszont valahogy egy hónapja így alakult.
2010. márc. 15. 00:16
 23/77 anonim ***** válasza:
19%
oké,segíts!mi a kérdés?mit tegyél?én mondtam.nem tudsz segíteni,ha vele akarzs maradni tedd azt,pityeregjetek együtt,mert volt olyan hülye,hogy 16 évesen erőszakolgatták és ő csak tűrte.Mellesleg hol?A szülei lakásán, vagy efelment a sráchoz,mert az hívta?.Miért nem mondta el a szüleinek?Miért nem mondta el a rendőrségnek?Meddig tartott volna mindez,ha nem szakít vele a srác?Szerintem ez nem erőszak volt,hanem csak ő szerelmes volt a srácba,aztán hagyta hogy ez történjen,mert gondolta így együttmaradnak,meg ez elvárható egy partnertől,hogy hagyja magát.Aztán a srác dobta és az önérzetét sértette ez.És csak ezután ment rendőrségre ,ahol nem volt bizonyíték?Láttad te a jegyzőkönyvet?Volt nyomozás?Mert csak nyomozás után jelentik ki hogy nincs bizonyíték.Valószínűleg ha így is volt,elég alaptalan lehetett ez,mert akkor nincs.Egy erőszaknál nem egy óra alatt döntik el hogy van-e vagy nincs-e bizonyíték.Vagy az lehetett,hogy szépen alaptalan volt,mert elmondta,hogy önként kényszer(lelki is ) hiánya nélkül volt szex.Te meg ha ezt választod,hogy vele maradsz,a legszebb férfi éveidet szúrod el ,amit sose pótolsz be és nem biztos hogy ebből jól jössz ki.Csak annyit tudsz tenni,hogy pátyolgatod,vele vagy vígasztalod.De ne várd,hogy az élet majd megjutalmaz,mert még eshetsz pofára is.
2010. márc. 15. 00:17
 24/77 A kérdező kommentje:

00:17

nem törödök veled! nem érted meg a kérdést, akkor ez van. nem tünt föl, hogy én nem ezt kérdeztem, csak te elkezdtél nekem dirigálni, hogy hogyan jó az életem?

2010. márc. 15. 00:19
 25/77 anonim ***** válasza:
még annyit,hogy a bizonyíték dolgot ne úgy képzeld el,hogy nincs sperma a hüvelyben .Egy ilyen erőszak ügy akár évekig húzódhat lásd Zsanett ügy.
2010. márc. 15. 00:20
 26/77 A kérdező kommentje:
Engem a család nem avatott be ebbe, csak annyit tudok, hogy nem volt használható vagy perdöntő bizonyíték és már nincs előtérben a nyomozás.
2010. márc. 15. 00:22
 27/77 anonim ***** válasza:
írtam,nem tehetsz semmit.támogasd a lelkivilágának az épülését,nyerd el a bizalmát,szeresd,vigasztald vidítsd fel,többet nem tehetsz
2010. márc. 15. 00:22
 28/77 A kérdező kommentje:
köszi. ezt eddig is megtettem és remélem lesz eredménye!
2010. márc. 15. 00:24
 29/77 anonim ***** válasza:

OFF: Ennyi bunkót egy rakáson még nem láttam!!

Miért baj ha lelki társ is kell? Ha meg csak dugni kellene akkor meg micsoda egy kurv@ lenne mi?

Érzi, hogy bízhat benned és szereted előbb utóbb rájön, hogy kívánja ő is, csak túl kell lépnie a múlton. Légy türelmes, ha szereted az leszel. Beszélgessetek sokat.

2010. márc. 15. 00:24
 30/77 anonim ***** válasza:
Vigyázz, a gyenge lányok kihasználják a pátyolgatós fiúkat, és mikor megerősödnek, lelépnek egy másikkal.
2010. márc. 15. 00:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!