Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel kell-e vállalni hogy átoperált a barátnőm?
:DDDDD P.öcse van a menyasszonynak. Szopás haver, de ha nem zavar, hogy néha te is meg leszel dugva, akkor szerintem simán vállald fel.
Amúgy szerintem FAKE
Adj időt magatoknak, ez egy nagyon erős helyzet. Ha a barátnőd befejezi a folyamatot, akkor hivatalosan is nő lesz, elveheted és fogadhattok örökbe gyereket minden további nélkül.
Magadban kell mindent lerendezni, idővel el fogtok jutni a szexig, akkor pedig neked kell elfogadod, hogy farka van. Ha megtörténik a műtét, akkor persze már ezzel se lesz gond.
Operálhatják akármeddig, nő nem lesz belőle. Kétséges, hogy az orvostudomány mai állásával működőképes vaginát tudnának neki csinálni. Nyilván átültetés itt nem működik. Ott idegvégződések és a többi kell.
A szex vele egyértelműen kizárólag anális lesz! Jól gondold meg. Ha ez tényleg nem kamu kérdés, akkor azt mondom, légy észnél.
Elcsesznéd az egész életedet egy önértékelési problémákkal küzdő, identitászavaros férfivel? Annyi nő van a világon, szebbnél szebbek és kedvesek, akiktől gyereked is lehet saját. Mert az örökbefogadott az jó meg szép, de sose lesz a saját véred. Nem akarsz fennmaradni vér szerint???
17:36:
Ma már lehet vaginát operálni, méghozzá olyat, hogy ha nem tudod, nem is jössz rá, hogy az nem vagina volt. Az illető akár el is fog tudni élvezni, mivel a péniszből képezik ki és az idegvégződéseket nem nyírják le.
Aki átment a teljes folyamaton, kérheti a nővé nyilvánítását, meg is kapja és hivatalosan is nővé válik.
Az identitászavar akár lehet valós is, de ezek az emberek nem tehetnek arról, hogy rossz testbe születtek sajnos.
A vér szerinti öröklés pedig egyéni preferencia kérdése, de van akinek fontos, valóban. Nekem kb. tök mindegy, ugyan úgy szeretném másét is mint sajátomat, de megértem, hogy neked fontos lehet.
További infó az orvosi részéről (elég durva képekkel, úgyhogy csak akkor ha van hozzá gyomrod):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!