Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hitben való, reményteljes egy hét. Amit vállalni kell. de ezt a reakciót mégis mire véljem?
Dolgozd fel magadban. Miért csaltad meg? Az az ok fennáll e még? És megoldható e? stb.
Ez az egy hét NEKED is kell. Nem tudtok tiszta lappal kezdeni, ha azt folytatjátok. VAn oka.. a megcsalásnak mindig... találd meg, dolgozd fel, lépj túl. Ennyit tudsz csinálni... ha tényleg megbántad...
A többi a párod feladata.. neki kicsit nehezebb, mert becsapottnak érzi magát, sértetted az önérzetét, tönkrevágtad az önértékelését. Ezellen tehetsz, segíthetsz, ha elég okos és érett fel tudja dolgozni.
Viszont, nehéz megadni a bizalmat ez után.
nekem volt egy storym. de akkor csak csókig jutott a megcsalás vagy olyan szintű volt.
A barátom feldolgozta. Tökéletes a kapcsolatunk.. bízik bennem.. hagyja hogy fiúkkal barátkozzak.. minden ilyesmit.. nem azért mert nem szeret..csak miért jobb ha megkötöz? hűségesebb leszek? nem. ha menni akarok akkor megyek... akkor nem is illünk össze.
De pont ezért hoyg megbízik bennem, vagyok hozzá hűséges teljes mértékig. Az az incidens először és utoljára fordult elő.. ez garantált.. olyan leckét kaptam a saját bűntudatomtól is, főleg miután megéreztem hogy kölcsönösen igazán szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!