Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek! Be meritek vállalni hogy (ha) a feleségetek kezdeményezett egy egy lány-két fiú kapcsolatot?
Számomra a szexben a kettőnél több ember már tömeg... Nem osztanám meg szerelmem senkivel, és azt sem szeretném ha ő osztana meg engem, azaz a 2nő-1ffi felállás sem érdekelne sok nemtársammal ellentétben.
31/F
Emberek!
Eltértek a témától! Meglévő kapcsolatokat kérdeztem. Ilyenek léteznek, valószínűleg olyanok is, ahol a feleség volt a kezdeményező. Ezeknek a férfiaknak a hozzászólása érdekel!
Ne feledd! A modik miatt árnyaltan – és tömören - kell fogalmazni, mert a tartalomba és a túl hosszú kérdésbe is belekötnek.
Egyébként szerintem szabatosan fogalmaztam. Nyilván a zárójelbe tett "ha" zavar. Egyébként kétszer kellett volna feltenni a kérdést, egy-egy szó változtatásával.
Akkor leírom, harmadszor is, hogy mire vagyok kíváncsi.
Vannak házaspárok, akik bevontak a nemi életükbe egy másik férfit, harmadiknak. A első kérdés: Ezeket a feleségek, a másik férfi vagy a férj szokták kezdeményezni? A második: Van olyan is, hogy a feleség szeretné, Ő választja ki a partnert és kezdeményezi az egészet? Ha van ilyen, kell lennie egy férjnek is, akinek ezt el kell fogadnia (Illetve részt „kell” venni a hármas szeretkezésekben.) Az ebből adódó kérdést, amire választ várok:
Az ilyen férjek – legalább név és cím nélkül – be merik vállalni a tényt? (Az erre érkező válaszok azt igazolnák, hogy van olyan eset, amikor a feleségek kezdeményeznek hármas szexet.)
Ezt a litániát szerettem volna elkerülni!
Velem nem fordult még elő ilyen, de ha jól értem akkor ilyesmi válaszokat várnál (olyanoktól, akiknek már van tapasztalatuk):
- Igen, nálunk is a feleségem kezdeményezett ilyet, és bele is mentem a dologba.
- Igen, a feleségem kezdeményezte, de én nem mertem bevállalni.
stbstb
Tehát konkrét eseteket keresel, nem feltételezéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!