Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon szép lány kezdeményezett nálam. Csak álmodom?
Én 21/F, ő 19/L.
A csaj nagyon tetszik, tényleg nagyon szépnek találom. És nem is hülye plázacica típus.
Szóval az a helyzet hogy ő kezdeményezett (előtte nem ismertem), és azt mondja, komoly kapcsolatot szeretne, már jó pár hónapja egyedül van. Ez eddig okés, és teljesen érthető, én is nagyon örülnék, és simán benne vagyok. Bárcsak olyan barátnőm lehetne, mint ő.
Csak ahogy mondani szokták, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Hogy lehet hogy egy ilyen lány maga kezdeményez? És pont velem, mikor bárkit megkaphatna? Szerintetek lehet benne valami csavar, és ha igen, mi az? Szóval kicsit álomszerű a dolog. :D
Köszi előre is a válaszokat!
A vonzás törvénye mindíg megtörténik,jegyezd meg.
Ha vágytál egy ilyen csajra mindíg is.. Hát tessék,megkaptad. :-) Élj vele.
N.Ádám Válasza :
Nah először is engedd meg hogy gratuláljak neked te mázlista , de hogy valami értelmes válasz is legyen a gratulációk között ...
Igen nem csak egy álom :) attól h szép a csaj és akárkit megkaphat és tényleg ugy nézki mint 1 istennő attól még ugyan úgy csajból van ő is és lehet h éppen a te tipusod vagy te magad vagy neki a "szőke herceg" tehát sose tudhatod egy lánynál hogy mi tetszik neki :)
Na sok sikert a továbbiakhoz:)
18/L
N.Ádám
18/F csajom Írta ugy hogy vedd fontolóra :D
A bátyám pont így volt ezzel. De ő ki is használta a lehetőséget. Már több, mint egy éve együtt vannak.
Azóta sem érti... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!