Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a lány hogy nem akar egyenlőre kapcsolatot de akkor miért kezdeményezett? Most akkor adjam fel vagy folytassam és majd kialakul? Mit tegyek?
Közösségi portálon ismerösnek jelöltem egy lányt és a chat-jén kb egy hónap mulva rám irt hogy honnan ismerjük egymást!Szimpatikusak is vagyunk egymásnak!
Azóta msn-en is beszélünk és a személyes találka is felmerült!
Szerintem nem akar belevágni még egy kapcsolatba. Találkozzatok. Ismerkedjetek össze, dumáljatok egy jót. Chat-en nem az jön le, amilyenek élőben vagytok. Személyesen teljesen más beszélgetni. Lehet először közelebbről megszeretne ismerni személyesen is, mert ő attól még nem fog veled járni, mert leírod neki chaten a külső belső tulajdonságaidat meg küldesz neki képet. Először barátkozzatok össze és utána majd alakul ez a dolog szépen. Ne akard siettetni a dolgot, mert az eltaszíthatja a lányt. Hagyd hogy minden magától menjen :)
Ha a lánynak bejössz, akkor úgy is összefogtok jönni.
Én is valami ilyesmire gondoltam!Mert ha nem érdekelném akkor szerintem nem irna rám msn-en és nem beszélgetnénk naponta több óra hosszát és nem ő kezdeményezte volna ezt az egészet köztünk!
Szó esett már a személyes találkáról is és ő is benne van!
Ugyhogy nem adom fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!